/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 76.
    +11 -1
    şunu çok iyi bilmelisiniz.
    birileri bir işi baltalamaya çalışıyorsa bakın "baltalamak" diyorum, fikir alışverişi değil bilin ki bunu yapanlara asla güvenmeyin asla! ister inanın ister inanmayın. bir başlık açıyorum özellikle belli kimseler hemen kaçırmıyor görüyor kendi aklındaki fikirle çatıştığını, görüyor tehlikeyi hemen başlığımı baltalamaya çalışıyorlar. bildiğin trollüyorlar ak. gerçekte bunlar karşıma çıksa karşımda cümle kuramaz ama burası farklı.

    bak aynı şöyleler amk https://www.youtube.com/watch?v=vWWXx5XGAUE
    hahahahaha

    ben sizin özünüzü değiştiremem katrani kaynatsan olur mu şeker cinsini gibtigim cinsine çeker ak.

    https://www.youtube.com/watch?v=9Sc-ir2UwGU

    şunu anlatmaya çalışıyorum ben size. bazı şeyler değişir.
    ya içinde yaşadığımız ortam bile insan davranışlarını değiştirir. ben size diyorum ki aşırı duygusal iseniz bunu değiştirebilirsiniz. adamda diyor ki bunu öyle kabullenin bu sizi siz yapan şeydir. şöylede demiyor şöyle dese anlayacağım; önce kabul edin, sorunu kabul edin bu sizi çözüme daha kolay ulaştırır. bunuda demiyor geliyor ortada bir sorun yok bu sizsiniz diyor. birçok piskoloğa gitmiştim 3-4 sene evvel çok kötü durumdaydım. kızlara yakınlaşamıyorm utangacım diyordum. bana diyorduki ama sen busun. ve bu kadının adınıda vermicem çok meşhur bir piskologtur. eğer kızlarla başarılı olamıyorsan belkide bu öyle bir adam olmadığın içindir diyordu. ben bunların lafıyla hareket etseydim şimdi bu başlığı yazan kişi değil okuyan olurdum. burada anti-tez olarak bana yazdığınız şeyler zerre gibimde değil çünkü ben ne yaşadığımı biliyorum.

    ben piskolojiyle pek ilgilenmedim yani gittim piskologlara ama hiçbir zaman tek bir kitap dahi tek bir makale internetten tek bir yazı dahi okumadım.

    imkansız yoktur. diyeceksin ki o zaman bi insan kendini patlatıp tekrar hayata gelebilir mi? gelebilir tabiki ama şuanda yapamıyoruz. bu imkansız demek değildir. veya bir insan 40 metre zıplayabilir mi? evet ilerde yapay kaslar yapıldığı zaman 200 metre bile zıplayabilir. bir "bit" dıbına koydumun "biti" boyundan 15 kat daha fazla sıçrayabiliyor.

    hepimizin günlük hayatlarıımızda gösterdiğimiz pek çok davranış yaşadığınız ortamlara hâkim olan koşullar tarafından belirlenebiliyor. Daha da ötesi, içine girdiğimiz roller, farkında olmadığımız bazı yönlerimizi açığa çıkarırken bazılarını da köreltiyor.. yani sen 7/24 bilgisayar başındaysan, üstüne bide hergün buraya başlık açıp yalnızım ölüyooommm bitiyooommm diyorsan sen ne bekliyorsun ki hayattan * hayır yani ne bekliyorsun ak. Kişiliğimiz sandığımızın aksine fazlasıyla “akışkan ve değişken”. içine girdiğimiz ortamlar, bizim tavır, tutum ve davranışlarımızı değiştiriyor. sen 1 hafta hayattan zevk alan biriyle takıl ya bak ben az önce o piskoloğu yerdim kulağını çınlattım ama yemin ederim onunla beraber birgün beraber gezdik istanbulu sana yemin ederim tek bir günde piskolojim düzeldi ak. enerjiden midir nedir kadın beni iyileştirdi resmen. tüm o bunalım tüm o saçma span düşüncelerim hepsi yokolup gitmişti

    mutlu olmak için illaki gerçekleşmesini istediğiniz, beklediğiniz şeylerin olmasına gerek yok.

    vermeniz gereken karar çok basit. ben artık hayatımın sorumluluğunu alacağım ve bundan sonra olgun biri gibi bir erkek gibi yaşayacağım dersen bunu seçersen bunu seçmekte yetmez gerçekten böyle bir adam olana kadar bu huylar kalıcı olana kadar çabalarsan sonunda olursun. yani bu durumda olmanızın sebebi sadece sizsiniz anlıyor musunuz sadece siz. bunu değiştirebilirsiniz.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -4
      Ateist konusmasindan alinti yapiyo pic
      ···
    2. 2.
      +2
      panpa uzun süredir işsizim ve iş bulmaya hevesimde yoktu ama şu yazından sonra harbiden ne tak yiyorum ben dedim. hayallerim vardı düne kadar ama hepsini unutmuşum umutsuzluğum karamsarlığım yüzünden. evde oturmuş başarısızlığı kabullenmişim. ama bunu değiştirmek benim elimde ve ben bişeyler yapmazsam kimse benim adıma yapmayacak. daha önceden verdiğin ödevi yapmaya hevesim yoktu denk geldiği zamanda korkuyordum yapmaktan ama bundan sonra bazı şeyleri ertelemicem. hayallerimi gerçekleştircem
      ···
    3. 3.
      +1
      Hocam mesaja bakar mısın?
      ···
    4. 4.
      0
      Kalsin burada
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster