/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8 -1
    Olay bugün saat 8 civarı metroda geçiyor. Boş koltuk yok ayakta dikiliyoruz.(Arkadaşım 1.96 boyunda ve kaslıdır inanılmaz kibirlidir)
    içeriye kısa boylu 3 kişi bindi yanlarında kız da vardı.Bu bizimkisi karşıya bakıp bin bin gülmeye başladı anladım durumu ee sen napıyorsun bu aralar dedim. Hiç işte baskete devam dedi. Kurstaki cücelere basket öğretiyormuş. Bide cücenin üstüne basarak söylüyor bin.Bu böyle devam etti gidip yanlarına dikildi bu bide havaya bakıyor amk.En sonunda adamlardan biri yukarıdaki bölmeye koyduğu çantasını almaya çalışırken dur ben alırım deyip adamın elinden aldı adam bozuldu ama belli etmedi. Hadi adamlara acımıyorsun bana neden acımıyorsun 1.60 boyum var bin.
    indik metrodan bu adamlarda aynı durakta indiler. Yolda yürüyoruz arkamızdan bir ses geldi Baksana sen bir burayaBu elemanlar bizi takip etmiş. Kız yoktu yanlarında tartışmaya başladılar. Bense izlediğim animeler de o dövüşten önceki coolluğun üzerimde bıraktığı etki yüzünden eller cebimde bekliyorum. Zaten 10 saniyeye birbirlerine girdiler bunlar yardımda istemiyor oç.ilk başlarda iyi idare etti ama sonra dıbına koydular. Bense öylece oturdum izledim. Neden yardım edeyim ki.Hiçbir şeyi paylaşmıyoruz hiçbir ortak yanımız yok. Bana saygıda duymuyor. Arkadaş olmamızın tek sebebi önceden tanışıyor olmamız.Bu durumda o diğer tipler önceden tanışmadığımız için düşmanım mı oluyor. Neyse öylece oturup izledim hatta oturdum. Bizim ki bir türlü yere düşmedi ama ayakta domalttılar zaten ne gerek var.En son bunu tekmelemeye başladılar ama abartmadılar. Bende kalkıp yardım etmeye çalıştım falan.
    Ambulansı arayayım mı?
    gibtir git
    ···
   tümünü göster