/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +53 -9
    http://lifetitudes.com/wp...-Happiness-day-2015-1.png

    öncelikle sonuçlar ne olursa olsun beni suçlayacaklar için şunu söylemek isterim.

    gibtirgit beceriksiz herif.

    kendinizi ne kadar aciz durumlara düşürdüğünüzün farkında olun.

    daha önce bir başlık daha açmıştım (tüm kız tavlama başlıklarına hükmeden tek başlık) direk link çıkmıyor kopyala yapıştır yapabilirsiniz bakmak isteyenler. bu başlık umarım ki kız tavlama ile ilgili son başlık olsun çünkü gerçekten üzerine düşünecek hiçbir şeyin olmadığını göstericem.

    cennet kuşunun dişiye yaptığı kur

    https://youtu.be/xdTD6-0OqVw?t=50s

    pekekent kuş kenan imirzalıoğlu gibi zeybek oynuyor.

    aklımda çok şey var ama uzun uzun felsefik ve etkileyici yazmayacağım. 2 sene önce kafaya koyup caddebostana çıkıp kızlarla konuşmayı denemeseydim şuan belki hala hergün tüm vaktimi bilgisayar oyunlarına harcayan biri olurdum. böyle olunca kaderinizde değişikliğin olması çok zordur. nötr kalmak nötr kalmaktır. nötr kaldığında dış etkenlerden bir şey sana dokunmadıkça sende bir şey değiştirmez. bize lazım olan hareket. hareket hayattır. adım atacaksınız. adım atmadığınız sürece birşeylerin sizin adına değişmesi mümkün değildir. kısacık hayatınızda, şu kısacık 30 senelik gençliğinizin tadını çıkarın takunu çıkarmadan.

    bu durumda olmanın sebebi ne biliyor musun?

    duygusallık.
    duygusallık cahiliyettir.
    çok hassassınız ve bu yüzden en küçük olayları dahi sorun haline getirip stres içinde yaşıyorsunuz. bu kendinize kendi bedeninize fazlasıyla zarar verir. sürekli kıskançlık, şüphe, tedirginlik yaşıyorsunuz. ee böyle olunca saçlarınız dökülüyor, elinizde zütünüzde egzama çıkıyor, cildiniz yannanı yiyor ve daha bir sürü önemli rahatsızlıklar çıkıyor. bu şekilde zaten en fazla 60 a kadar yaşarsınız sonra kalpten gidersiniz.
    duygusallık kendisinden kurtulunması gereken bir zaaf, bir ekgiblik, bir düşman ya da mutlaka silkilip atılması gereken bir şey değildir. Duygusallık kontrol edilmesi gereken bir haldir, yani yönetimi elimizde olması gereken, istediğimiz gibi ondan yararlanmamız ve ona istediğimiz şekli verebilmemiz gereken bir durumdur

    madde 1: duygusal herşeyi hayatınızdan çıkarın! anlıyorum, biliyorum bizler duygusal varlıklarız bizi biz yapan şey budur evet. ama duygular kontrol edilmelidir yoksaa mahvolursun. perişan olursun ak.

    -duygusal şarkılar (rap de bile duygusal parçalar oluyor hayranı olduğun adam dahi olsa dinlemeyeceksin)
    -duygusal filmler izlemeyeceksin
    -aklıma gelmiyor şimdi ne kadar duygusal şey varsa izin vermeyeceksin.

    artık büyümenizin vakti geldi beyler.
    iplerin kontrolünü elinize alın.
    kancık gibi ağlamayı bırakın.
    yapmanız gereken neyse yapın, kararlı olun.

    dinleyen olursa madde 2 den devam edeceğim.

    bu sırada dinlemeniz için müzik

    https://www.youtube.com/watch?v=9Sc-ir2UwGU

    edit: başlığı saçmalamaca altıncısına kim taşıdı lan ahahahha bullshit
    ···
   tümünü göster