/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    katillerin dindar olmasıyla, din uğruna katil olmak arasında fark var. katil kişiler genellikle çocukluğunu çok kötü geçirmişlerdir veya gençlik yıllarını.

    örneğin ted bundy dediğin kişi zamanında bir kızı çok sevmiş fakat sonrasında terkedilmiştir (veya reddedilmişti tam hatırlamıyorum) daha sonra, eğitim seviyesini geliştirip karizmatik bir adam haline gelincede sevdiği kıza tekrar açılmış ve kız bundy'den çok etkilenmiştir. ted bundy'de kadınların sadece para veya karizma ikilisinden birine aşık olduğunu düşündüğü için içinde büyük bir kadın nefreti oluşmuştur. böyleliklede aşırı derecede kadın öldürmüştür.

    albert fish'de, 5 yaşında babasını kaybetmiştir mesela. annesi tarafından da hep istismara uğramıştır. daha sonra kendisi bir yurta kayıt olmuştur ve yine orda istismara uğramıştır. hatta o kadar çok istismara uğramıştır ki acı onun için zevk haline gelmiştir. şahsi düşüncemdir ki acı kendisi için zevk haline geldiği için kurbanlarınada bu zevki tattırmak istemesinden dolayı katil olmayı tercih etmiştir.

    bende agnostikimdir bu arada.
    ···
   tümünü göster