/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -1
    Bunların kafa yapısını cidden anlayamıyorum. sözde milliyetçilik kavrdıbına karşı çıkarlar ama kürt milliyetçiliği yapan pkk nın siyasi uzantısı hdp ye oy verirler. memleket sevdalısı olduklarını söylerler ama sırf iktidarı değiştirmek için teröriste oy verirler.pkk yüzünden ezilen halkın destekçisi olacaklarına gidip dağdaki teröristin destekçisi olurlar.

    Çok hümanisttir birde bu yavşaklar. neymiş efendim devlet sivilleri hedef almış. türkiye cumhuriyeti sizin desteklediğiniz pkk gibi terörist bir oluşum değil. sizin destekçisi olduğunuz adamlar sivillere saldıracak ve sivillerden kendine kalkan yapabilecek kadar huur çocuğudur.

    1890 lardan cumhuriyet kurulana dek doğuda dış devletler tarafından desteklenen onlarca isyan boy göstermiştir. yani dünde bugünde piyon olarak kullanılan bu adamların destekçilerisiniz siz.bu ülkede onlarca etnik topluluk türk bayrağı altında yaşamayı kabul ediyorken bu piyonlar ta 1890 larda isyan bayrağını çekmiştir,ilk kanı akıtmıştır. başka bir ülkede olsa kökleri kazınırdı bu huur çocuklarının. gidip avrupada bi ülkede milli bir değere saygısızlık yapsınlar bakalım,o zaman görürler faşizmi işte.

    Her neyse bunlar böyledirler işte. elleşmeyin kendi ütopyalarında boğulacaklar.
    ···
   tümünü göster