1. 2001.
    -2
    rap yapmasını iyi bilen fakat rap kültüründen gram anlamayan ve onu türkiye sınırları içinde değiştirmeye çalışan, bizim halkımızın gerizekalı olmasından ötürüde bunu kısmen başarabilen ESKi rapçi, şimdilerin ilahi müzik sanatçısı.

    öncelikle kendisi rap kültürünün en önemli parçalarından biri olan freestyle'a saçmalık demiş birisidir.

    daha sonra bir röportajında eminem'in kendi annesine ettiği küfürlerden dolayı kınamıştır. ha ettiği küfürlerden dolayı kınarsın tamamda, üstüne üstlük motherfuck kelimesini amerika'daki en düşük nokta olarak belirlemiştir. oysa kendisi kır kalibni ver elime'yi söylerken şarkının sonunda aynı kelimeyi bağırarak söylemiştir. ayrıca eminem, kendi annesi tarafından istismar edilen, uyuşturucuya maruz kalan birisiydi. var mı daha ötesi?

    2pac ve biggie'ye serselikten öldü dediydi birde. canım kardeşim maalesef herkes senin gibi korkak değil ki kendisine diss atılıp dava etmeye çalışsın. hakkını sonuna kadar ararlar, kendileride diss atarlar gerçek rapçiler. fakat 2pac-biggie ve onların tayfaları west ve east coast, gansgter rapçilerinden oluştuğu için her daim başları belada olan rapçiler olmuştur. aryıca 2pac'ın katili daha belli değildir. bu yüzden kendisi öldüren kişilerin bir rapçi tarafından mı gönderildiği belli değildir.

    bak bir insan dindar olabilir. fakat bunla prim yapamaz. özellikle kendisi 2009'dan sonra verdiği demeçlerde tam bir yobaz kafasına sahip olduğunu göstermiştir. bunla kalmayıp şarkısına arapça samplellar almıştır.

    kendisi 2009 sonrası yaptığı 1-2 parça dışında rezil bir durumdadır. romantizma, bir pesimistin gözyaşları, kötü insanları tanıma süresi gibi harika albümlerine bir göz atıp, tekrar bu tarz çalışmalar yaparsa yine eskisi gibi saygımızı kazanacak rapçidir ki kendisi 2009'a kadarki dönemde türkiye'de ceza ile birlikte dinlenen tek kişiydi. neyseki ceza saçma sapan yaptığı reklamlar dışında hala eski ceza.
    ···
   tümünü göster