/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Meslek yüksek okuluna büyükşehirler hariç gidiyosanız direkt olarak lise 5 diyebilirsiniz. Öyle çok yüsek bekletileriniz olmasın yani.
    -Kızlar da teklif eder erkeklerde.

    -Ders seçimleriniz varsa okuyanlardan bi kaçına ulaşıp hocalar hakkında bilgi alın zira dersten çok hoca önemlidir.(ff le kaldığım dersi ba getirdim varın siz düşünün)

    -içemiyosanız içmeyin veya haddiniz kadar için sonra herkese madar olursunuz.(bu konuda sen madar olmadın mı derseniz en alasını oldum. 3 kişi 1 tane 100lük vodka 1 70 lik viski üstüne de 1 70 lik tekila devirdik. yaklaşık 5 saatte ölüyoduk. Biri camdan aşa kustu. Ben koridorla karışık tuvalete diğeri ilçe merkezinde başardı. )

    -Herşeyi biliyomuş gibi atlamayın zira fena züt olursunuz mazallah.

    -Vizelere önem verin çünkü vizen berbatsa geçemezsin. Final kötüyse büt var.

    -Para harcamayı öğrenin yoksa ayın yarısını aç geçirisiniz.(parasızlıktan açlığınızı unutuyonuz. Ben yaşadım net akşam 6-7 de \\\"olum biz bişey yedik mi lan\\\" diye birbirinize sorarsınız.)

    -arkadaş grubu çok önemlidir. Sadece kız peşinde koşarsanız sene sonu herkes evini ayarlamış ev arkadaşı belliyken siz tekrar yurtla pazarlığa oturursunuz. Hee grup dediysekte 50 kişi değil yakın 1-2 kişi en fazla 3.

    -Esnafla ve çevreyle muhabbetiniz olsun çokca lazım olurlar.

    -istediğiniz kadar yakın olun ev arkadaşınız. Görevini yapan yapabilen biri olmalı yoksa kardeşim dediğiniz adamla 1 seneyi tamamlayamadan birbirinizin yüzüne bakmayacak hale gelirsiniz.

    -En önemlisi çıkın eğlenin amk aam öyle yalandan değil. Canınız nasıl istiyosa öyle eğlenin. Lan biz tarladan balık tutduk.(yalancının https://www.youtube.com/watch?v=Iv0GlqSbcVs )

    - Burda bazı şeyler çok hızlı duyulur ve öyle kolay unutulmaz yaptınız bişeyi seneler sonra yüzünüze çarplar. Siz bile unutmuşken.

    Soruları alıyım.
    ···
   tümünü göster