/i/Devlet

  1. 1.
    +3
    Sayın üyeler, sizlerin küçük gördüğü bu operasyonlarda, teyit edilen bölücü kaybı 408 rakdıbına ulaşmış durumda. Artık ciddi bir NEB kullanımı var ve terörist gürühu tam olarak sinmiş durumda. içlerinde yaralılar var, hastalar var ve aç-bilaç kuytu köşelere saklananlar var. Ne zaman saklandıkları böcek deliklerinden çıksalar, havadaki çok sayıdaki iHA tarafından tespit edilir edilmez kafalarında bomba patlıyor. Operasyonların artık gündüz de sürmesinin nedeni bu.

    Sadece tesis ve barınaklar değil, su kuyuları, köprüler ve uçurum kenarlarındaki patikalar da tahrip ediliyor. Bölücü sürüsünün Kandil ve diğer kamplardaki terörist sayısı zaten çok azdı. %80'i iŞiD ile mücadeleye gitmişti. Bu nedenle şimdilik 408 olan kayıplarını ve bir o kadar da yaralılarını düşürürsek, terörist sayılarını telafi etme olanakları bulunmamaktadır.

    Yurt içine gelince. KCK operasyonlarında tutuklanan şehir teröristlerinin sayısı 1.000'i geçti. Artık beyin takımı ve terör organizasyon yetenekleri çok zayıfladı. Devlet de duruma adapte oldukça bölücü eşkıya gittikçe pasifize olacaktır. HDP ve saz arkadaşlarının hep birden söylemeye başladıkları, "Yeniden ateşkes" ve "Yeniden diyalog" adlı koro eserlerinin nedeni bulur.

    Burada 24 saat sövüp sayan, fikir beyan eden ve öldük-bittik edebiyatı yapan üyeler. Terör ile mücadele de madem hiç bir şey yapmıyorsunuz; "devletin bekası", "kötü günde birlik olmak", "bizler için cephede kanını akıtan, canını veren kahramanlara destek olmak" gibi kavramları unutup, her durum ve şartta 24 saat siyasi görüşleriniz nedeni ile dır dır edip cephe hattındaki vatan evlatlarının motivasyonlarını düşürmeyiniz bari? Gün siyaset değil milli birlik içinde vatanı her noktada savunma günüdür.

    Unutmayınız! Kurtuluş Savaşı, her görüşteki kişiliklerin, vatanı kurtarmak kaygısı ile farklılıklarını bir kenara fırlatarak birlik olmaları ile kazanılmıştır.

    -ÜRGENÇ

    http://hdscreen.me/walls/...con-2500744-2592x1944.jpg
    ···
   tümünü göster