/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +3
    Daha önce düzenli olarak ot içmiştim ama çok alkol almazdım belki bir miller.Onu içince de kusardım zaten.Bu adamla tanışana kadar gelip geçen hayatımdaki hiç bir adam bakire olup olmadığımı bilmedi.Bu adam ona ADAM diyeceğim, adam olduğu için falan değil.
    Bunların bağ evi kültürleri vardır. Ablamı davet etti adam. Ablam beni de zütürmek istedi. Hiç istemedi canım yeni duştan çıkmıştım ve çok çirkindim. Neyse dedim gideyim. Gittim ve kalabalık bir grup rakı içicektik. Söylediğim gibi alkol almam ben.(yani bugüne kadar.)Altımda kot etek vardı üstümde mavili pembeli bir bluz pembe çoraplarım ve yeni yeni meşhur olan tiger lar. Neyse annem rakıyı sek içerdi. Dedim öyle içiyorsa var bir bildiği.Sek olarak üç duble rakı içtim. Beni tuvaletten çıkarana aşk olsun.Bir çocuğun ellerine kusuyordum ama kim bilmiyorum. Sonra beni salona yatırdı(diğerleri bahçede)telefon kullanıyor musun dedi. Evet dedim burada ona telefonumu verdim. Sonra kafama geri attı. Sebebini bilmiyordum. Adam mış o.Ablamın yakın arkadaşlarından biri benden dört yaş falan büyüktü. Ablama 'canımdan can(ablama böyle derim) ben namus hainliği yaptım, kardeşine aşık oldum. Hani sana hep bahsettiğim hayallerimdeki kız var ya;işte o kardeşin.'demiş. Neyse sabah saaat 7 olduğun da telefonun niye suratıma atıldığını anladım.
    ···
    1. 1.
      0
      Nasıl bi Harun abisin sen amk yapmadığın huurluk yemediğin halt kalmamış tabi doğruysa amk liseli kaşar Harun abi kezosu.
      ···
   tümünü göster