/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +6 -1
    canımın yandığı, yeşil bağırmamam için ağzımı kapattığında elini ısırdığım ve annem geldi kalk giyin demeseydi. Daha sonra akşam ayıldığım da bana ilişkiye girdiğimizi söyledi. Dediğim gibi yeşille bir buçuk iki yıl falan çıktık o gün ayrılmıştım zaten.Ona güveniyordum ve öyle bir şey olmadığını benimle dalga geçtiğini söyledim. Hayır dedi inanmıyorsan küloduna bak. Baktığımda haklıydı, dediği olmuştu. Akşam olduğu için ona yorgun olduğumu daha fazla konuşmak istemediğimi söyleyip uyudum. Gece ara ara uyanıp kustum. Sabah olduğun da ona bidaha asla güvenemeyeceğimi söyleyip evden çıktım. Okuduğum şehre yani Uşak'a döndüm. Birdaha onu hiç aramadım. Lise iki ye geçtim. Yeşille ayrıldıktan sonra herhangi bir erkekle counter oynamaktan başka bir şey yapmadım.(Her karakterle olan ilişkimi hikaye sonunda anlatacağım.)Lise iki de bay basket ile tanıştım toplamda 6 ay 4 gün çıktık.(Ona bay basket diyeceğim çünkü basket oynardı.)O dokuzuncu sınıftı ama ayakları bile benden on numara büyüktü. Uzun boylu erkekleri hep sevişimdir.190 falandı. Lise ikiyim ve o lise bir yaptığımız tek şey(okul tam gündü) öğle aralarında bir parka gidip öpüşmekti.Onu da çoğu zaman yapmazdık.Çünkü ben sigara içerdim, sevmezdi.Aslında ikimizde spor lisesindeydik ama ben biraz serseri bir kızdım işte..
    Neyse bununla da tabi ki ayrıldık. Lise üçe geçtiğim de yurtta beraber kaldığım kızlar hep aynıydı.Üç yılımızı birlikte geçirmiştik ve bence birbirimize güvenirdik. Hatta sebebini bilmediğim bir kavga da sadece oda arkadaşlarımdan birinin canı acıyor diye sopayla bi kızın kaburgalarını kırdığımı bilirim.(Mahkemelik olmuştum)Evet yanlış duymadınız 156 boyumla * Neyse lise üç de g1 (o huurya böyle diyeceğim)ile bir kavgamız oldu.1.sınıftan beri D isimli çocukla çıkardı. Yani üç yıldır çıkıyorlardı. Kız gruplardayken(lisede kullandığımız şehir dışı yarışmalar)D ile birlikte sigara içmiştik. Tabi D basketbol takım kaptanı ve binin önde gideni. Allah var benim g1 huur da güzel kızdı.Bay D benim g1 e öpüştüğümüzü söylemiş.(Söylediğim gibi lise aq)
    ···
    1. 1.
      0
      Güzel gidiyosın bozma
      ···
    2. 2.
      +6 -1
      sonra izmir deyince biz kötü oluyoz dıbınakoyum , annesi gelmişte kalk giyin demiş , şu genişliğe bak , topunuz binsiniz dıbınakoyum
      ···
      1. 1.
        +1
        annesi eve geldiği için çocuk bana kalk giyin dedi panpa yanlış anlamışsın veya anlatmışım.
        ···
    3. 3.
      +1
      Saldırgan liseli huur
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster