/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
  1. 1.
    -2
    Hacılar hocalar selam olsun,

    2000 yılında doğdum ve anlayacağınız gibi 15 yaşındayım; fiziki olarak güçlü kuvvetli değilim ancak babamdan çok sakalım var, gayet büyük gösteriyorum, beni kendi dedem bile 20 yaşında sanıyor.

    Neyse işte, zeka olarakta yaşıtlarımdan daha olgun olduğumu düşünüyorum (onlarda öyle diyorlar, onlarla hiç anlaşamayız ama kendimden büyüklerle çok rahat anlaşırım) sizce nasıl bir iş yapayım? Okullar açılana kadar 1 ay falan var sanırım, ne gibi bir şey önerirsiniz? Aslında paraya ihtiyacım yok ama baba parası yemekten sıkıldım, artık birşeyler yapmak istiyorum, ayrıca kazandıklarımla da hayalim olan sony a6000'i alıp amatör sinematograflık yapmaya çalışacağım (fotoğraf ve video konusunda profesyoneller bile söyledi yeteneğim olduğunu, bende gelecekteki mesleğimi bile yönetmenlik, fotoğrafçılık düşünüyorum [zaten sayısalım berbat amk] )

    işte budur yani, ne yapayım ne önerirsiniz? Hatta aranızda yönetmen varsa beni yanında çalıştırabilir mi öyle birşey oluyor mu? Sinemanın teknik konuları hakkında bilgim var, saygılar.
    ···
   tümünü göster