/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +42 -5
    beyler malumunuz hepimizin derdi türk kızlarının kendini tanrıça falan sanması inanılmaz bi egoya sahip olması. peki bunlar niye böyle kendinize sordunuz mu? bu maymundan hallice tipler bıyıklı kezbanlar niye kendilerini adriana lima falan sanıyor bunu kendinize sordunuz mu? bunu size bir örnekle açıklayayım.
    bu sene bizim üniversiteye litvanya'dan öğrenci grubu geldi dedik eyvallah gelsinler bir dönem kalacaklar gidecekler. beyler bir kızlar geldi bir kızlar geldi size anlatamam yok böyle bir şey bizim kızlara dönüp bakan bile yok. ben dedim ulan bunlar kızsa bizimkiler ne eşekten hallice tipi olan kezbanların egosunu yıllar yılı çekmişiz haberimiz yok. neyse bizim türk kızları bu litvanyalı meleklere nasıl kıl gidiyor nasıl ters gidiyor bir görseniz aklınız şaşar. ellerinden gelse hepsinin kafasını kesip kazığa geçirecekler. peki niye böyle oldu çünkü bu kızlar bizim türk kızlarının foyasını ortaya çıkardı. türk kızının egoist olmasının nedeni ortada rekabet olmamasından kaynaklanıyor. türk kızının bütün havası yurtdışına gidince çöküyor çünkü bu eşekten hallice kız tipi rağbet görmüyor rekabet fazla.
    benden size tavsiye ne yapıp edip yabancı kız bulun hangi milliyetten olduğu fark etmez yeter ki şunların zütünü kaldırıp bu eşekten hallice kezbanların kahrını çekmeyin bir ömür boyu.
    ···
   tümünü göster