/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -3
    gibicem lan yeter amk k*rt filan değilim. Fikirlerinizi kabul etmeyenlere k*rt mü diyosunuz amk. Irkçılık büyük günahtır. Olması gereken avrupadan ithal faşizan ırkçılık değil Türkün has ideolojisi Türkçülüktür.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      ideolojin , neyi savunduğu bile belli değil sen arap milliyetçiliği yapiyon.
      ···
    2. 2.
      +1 -3
      peki kardeşim bu çıkarımı nasıl yaptın ? bi kere bile arap kelimesi yazdımmı oraya. Senin için islam=Arap milliyetçiliği mi.
      ···
    3. 3.
      +3
      Kardeşim Türkçülüğün anayasasımı var , Yok Ona göre türkçülük suna gore türkçülük diye. Bi Atsızın türkcüleriyiz . hadi başka dicek bisey yoksa gidebilirsin.
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      sözlükte 3-4 kişisiniz ırkçıyım diye geziyosunuz Türk'ün adını lekeliyosunuz.
      Yazıklar olsun siz m*nkurtlara
      ···
    5. 5.
      +1
      Türk ' ün adını lekeleyen sizsiniz. Madem kimseye ırkçılık yapmıyon herkes eşit sana gore eee amk ozaman niye Türkçüyüm diye geziniyon. Boş laf olsun diyemi
      ···
    6. 6.
      0
      Türk soyunun Tüm dünyayı birelştirip Turan'ı kurmak için Allah tarafından görevlendirilmiş kutsal bir soy olduğuna inanıyorum. Ama bu sana ülkende yaşayan boşnağa, arnavuta,çerkese, laza hakaret etme hakkını vermez.Bu insanlarda bu vatan için öldüler. Pkklı huur çocuklarıyla savaşan kürt köy korucularıda Türkiye Cumhuriyeti ve Türkler için savaşıp şehit oldular.
      Allah sana zenci diye bir insanı öldürme hakkı vermedi.Ya da doğu türkistandaki zulümle alakası olmaya çinli turisti dövmeni istemedi. Yahudileri bile sebepsiz öldürmememiz isteniyor(yahudileri öldürmek için çok sebep var). Umaım dünyadan göçmeden tövbe edebilirsibniz ki belkide Allahsız şerefsizlerden başka bişey değilsinizdir
      ···
    7. 7.
      0
      Biz sana diğer ırkları çinli turisti dovecez kesecez , rusu , kesecez demiyozki. Sadece ne dost ne birlik oluruz . Sende Türk lüğun kutsal bir soy olduğuna inanıyorsun. Buna inanman Türk ün diğer ırklardan üstün olduguna inanmaktır. Bu da fasistliktir. Demekki sende ırkçısın . kendinle çelişme dostum. Çünkü bizde Türklüğü diğer ırklardan üstün görüyoruz.
      ···
    8. 8.
      0
      Allah her ırka özellik vermiştir. Fakat eğer Allaha inanıyorsanız diğer sebepsiz yere diğer ırkları aşağılık göremezsiniz. Mesela erm*ni oçları kafir ve türkler zulüm etmiş pisllik bir kavimdir bu sebeple onlar aşağılıktır.
      islam düşmanı siyonistler aşağılıktır. Müslüman olduğunu savunan vehhabi köpekler aşağılıktır. Dönek bedeviler aşağılıktır. Bunlardan nefret ederim ki bedeviler zaten hadislerle lanetlenmiş. yahudiler Kuranda lanetlenmiştir. Kuran'da size saldırana sizde saldırın denmiştir.Erm*ni köpekleri bu yüzden Türk ırkının düşmanlarıdır. Üstünlük Allaha hizmettedir ki Türk ırkı Allah'a en çok hizmet etmiş ırktır bu yüzden üstün görürüm. Bosnada vatanı
      için savaşan boşnakları üstün görürüm, Ruslarla ölümüne savaşan Çeçenleri,Çerkesleride de üstün görürüm. Binbir düşmanla savaşan Türkmenleri zaten üstün göürürm.
      ···
    9. 9.
      0
      demek ki bir yahudi Türklere kendini adasa bu da yahudiyi Türkten üstün görecek
      ···
    10. 10.
      0
      burada din hakkında nutuk verir günah falan der ama aslında oksimoron bir ittir

      (#162752084)

      bunun zihniyeti islam öncesi Türkleri yok sayarlardandır
      ···
    11. 11.
      0
      beyinsiz it yahudiler Kuran'da lanetlenmiştir cahil bin.
      ···
    12. 12.
      0
      neden lanetlendiğini bilmeyen cahil bin lütfen.bu dinci köpek bir çinli ya da yahudi müslüman olsa onu da sahiplenir aramıza sokar

      zaten saflıktan uzak soyumuzu daha da kirletir

      Tuvadaki yoldaşlarımızı buraya çağırıp soyumuzu saflaştırmak varken yaptığına bak
      ···
    13. diğerleri 10
   tümünü göster