/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +31 -2
    Pasif bir milletiz, kürtlerin hicbir zaman sahip olamadıkları kagıt üzerindeki hayali ülke sınırları için nasıl mücadele verdiklerni biliyoruz.

    Ermenilerin doğudaki şehirlerimizi almak uğruna uluslar arası arenda nasıl lobi faliyetleri yürütüp koca amerikayı dize getirdini biliyoruz.

    Yunan devletinin adalarımız(adi adaları gectik) izmir ve cevresi, istanbulu kapsayan büyük yunanistan hayalini de biliyoruz.

    Gelelim bize...

    Yukarda saydıklarımın emelleri hicbir zaman hayal olmanın ötesine gecmedi, fakat bizim zaten yüzyıllarca yönettigimiz bölgedeki toptakların bizden gasp edilmesi elimizden alınması ve bizim buna karşı hiçbir şekilde ses cıkarmamız zoruma gidiyor, devletimiz yerinde yukarıda saydıklarımın biri olsa şimdiye osmanlı tekrar dirilmişti, ben fazla bişey istemiyorum misak ı milli sınırlarımız için herşey yapılmalı, rahmetli özal bunun için çalışma yapmıştı ve bedelinide canıyla ödedi.
    Harekete gecip hakkımız olan toprakları almalıyız.

    Edit: hakkımız olan toprakları aldıgımız taktirde günlük ortalama petrol üretimi 3 milyon varil. Terör ve orta dogudaki istikrarsızlığın bize kaybettirdiklerinden bahsetmiyorum bile.

    Edit: olayı osmanlıcılık olarak yorumlamayın osman devleti sona erdigi zaman yeni hartamız misak ı milli masaya oturmadan herkes tarafından kabul edilmişti. ilerki görüşmelerde ingilterenin cambazlıklarıyla tırpanlandı.
    ···
   tümünü göster