/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -1
    evet, terör destekçisi ekşi sözlükte sadece "bir kadın olarak sus" kısmı alınıp paylaşılıp olaydan haberi olmayan tüm terör yandaşı yazarları kışkırtıp bülent arınca linç girişimi uygulanmıştır.
    olayı canlı izledim anlatıyorum aşağıda koyacağım linkten de izleyebilirsiniz.
    Osman Baydemir konuşma yapar ve bu konuşmada daima hükümete ve ak partiye yüklenir bunun üzerine oturumun sonunda Bülent Arınç söz ister ve Osman Baydemir'e, senin yerine eş başkanlarından kadın olan sayın milletvekilinin çıkıp sırtımızı pkkya pydye pjaka dayadık demesini beklerdim yahut erkek olan eş başkanınızım öz savunma hakkımız doğmuştur silahlanıp bu hükümetle hesabınızı görün demesini beklerdim (geçmişteki hezeyan dolu bu cümlelere atıfta bulunarak) der.
    bunun üzerine hdpli vekillerde bağırış çağırış aşlar özellikle bayan milletvekilleri ki sanırım içlerinden biri de bu eşbaşkandı, masalara vururlar susturmaya çalışırlar falan filan. Bülent Arınç sözünün kesilmemesini ister ve bir kaç defa uyarır, teröristlerin saldırısıyla şehit düşen binbaşımızın şehadetini pekekenin nasıl üstlendiğinden bahsetmeye çalışırken sözünün kesilmesine dayanamaz ve "hanfendi sus bir kadın olarak sus" der kadınlar bizde edeb timsalidir bu mantıkla söyler ama küçük kızları dahi bir meta olarak görüp dağa kaçıranları destekleyenler bunu anlayamazlar ve böyle bir provakatif eyleme başvururlar.

    (bkz: asıl konuşma)
    (bkz: https://videonuz.ensonhab...nusmasi-buyuk-talihsizlik)

    (bkz: ekşi sözlük teröristlerine gösterilen)
    (bkz: https://www.59saniye.com/...inc-bir-kadin-olarak-sus/)

    Allah belanızı versin halâ daha hedepeyi aklamaya çalışıyorsunuz şerefsizler.
    bu da ekşi sözlük terörist yuvasındaki başlık

    (bkz: https://eksisozluk.com/bir-kadin-olarak-sus--4870046)

    daha bugün kendisi gibi polis olan eşini toprağa veren bayan polisimiz kadın değildir bunlara göre.
    ya da binbaşı eşi yanaında haince katledilen kadın da kadın değildir.
    ancak devletten bir ton maaş alıp sırtını pekekeye peyedeye yaslayanlar kadındır hümanisttir barış elçisidir bunlara göre.
    tasvip etmedikleri kişilerin bunlar hakkında gerçeği yüzlerine vurması ise tam bir kadın düşmanlığı (!) dır.

    sırtını bir yerlere yaslayıp bunun cevabını veremeyenler kendilerine oy veren terör destekçisi sözüm ona hümanist barışçıl ama bir savaş esnasında bu ülkeyi ilk terkedecek olanlara şirin gözükmeye çalışıyorlar işte. tabi yersen.

    mevzunun aslı : (bkz: http://www.ensonhaber.com...lihsizlik-2015-07-29.html)
    ···
   tümünü göster