/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2
    dıbına koyduğumun salağı birincisi terörün bitmeme sebebi 2002den beri ülkeyi yönetenlerdir ondan önce k*rďüm bile diyemiyodunuz amk. ahmet kaya binini zütünüzden ter gele gele dinliyodunuz. ikincisi üstünlük : tarihte sayısız devlet kur, çağ açıp çağ kapat, 600 yıl dünyaya hükmet, avrupanın anasını gib, papaya diz çöktür, haçlı binlerini dağlara dök, kurtuluş savaşında 5 ülkenin anasını gib, hepsini denize göm sonra gel bana eşitlikten bahset huur çocuğu amk andaval k*rt zekalısı
    ···
    1. 1.
      0
      2002den beri akpyi başta tutan %50ye söyle onu yarram. terörü bitirmeye karşı olan bir partiye oy verip koyunluk yapanlar nasıl üstün ırka mensup olabiliyor amk hahahah dediğin şeyle çelişiyorsun.
      ikincisi iş devletle bitmiyor yarram. hani nerde o kurulan devletler? eser yok ortada. madem o kadar üstün bir ırksınız yönetin hadi dünyayı. ihracat yok ithalat tavan yapmış, dış borcun haddi hesabı yok, teröristlerle savaşmak yerine kaçıyorsunuz (bkz: süleyman şah türbesi). çinde türkler öldürülüyor yapabildiğiniz tek şey change.org da imza kampanyası başlatmak hahaha baya bi etkili oldu haa. israilli üç genç oldu diye bak asker polis falan değil üç israil vatandaşı öldü diye adamlar gazzeyi bombaladı günlerce. siz ne yapıyorsunuz amk? son birkaç günde onlarca polis, asker şehit oldu. sonuç? iki kere f-16 kaldırıp dağı taşı bombaladınız. 35 senedir on binlerce şehit verildi. hala daha terörü bitiremediniz amk. bi de bununla övünüyorsunuz.
      üçüncüsü çağ aç çağ kapat mevzusu. en sevdiğim kısım amk hahahaha ulan aç bak bakayım yabancı kaynaklara hangi biri halice sıkışıp kalmış züt kadar bizansın yıkılmasını çağ atlamak olarak görüyor. rönesans ve coğrafi keşiflerdir yeni çağı başlatan. 2 kilometrekarelik bir devletin yıkılması değil.
      dördüncüsü 600 yıl dünyaya hükmet hahaha. kardeş sen hayatında dünya haritası gördün mü amk? osmanlı bir tek balkanlara ve ortadoğuya hükmetmiştir. avrupada gidilen uzak yer viyana amk o da orta avrupada. orayı da alamadınız zaten. elin gavurları (!) dünyayı keşfederken osmanlı nerdeydi acaba?? haremde kız gibmekten başka bi tak yapmayan padişahlar mı dünyaya hükmetti?
      ayrıca kurtuluş savaşında 5 ülkeye değil fiili olarak sadece yunanistana karşı savaşılmıştır. size ne anlatıyorlar bilmiyorum ki amk..
      ···
    2. 2.
      0
      kime anlatıyorsam amk çoğu 15-16 yaşında bu malların..
      ···
   tümünü göster