/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -2
    kimsede laga luga yapmasın amk.

    sorsanız ya biz muhabbet gırgır şamata için burdayız derler. ulan neyin muhabbetinden bahsediyosun ? akşama kadar am züt meme muhabbeti dönen yerde bulunan ve bundan rahatsız olmayan bir kız kaşardır huurdur.

    bunlarrın bide connected2 de takılanları vardır. günde 500 erkek yazar 450 si küfreder gibmek istediğini söyler 50 side önce felsefik yaklaşır sonra muhabbeti yine gibişe getirir. bunlara neden böyle bir ortamda takılıyorsun sen kaşar mısın desen yaa ben muhabbet için burdayım arada iyi muhabbet edenler çıkıyor derler.
    2-3 güzel muhabbet için 450 kişinin gibiş isteğini okuyup fotolarına attırmasını sağlayan huurlar.

    hele sözlükte kimliğini belli etmek için zütünü yırtıyorsa kız olduğunu belli etmek için alakalı alakasız yazılar yazıyorsa yüzde yüz ilgili huursudur.

    bunların sevgililierine acıyorum amk düşünsenize sevgiliniz incide takılıyor ve gibimizin boyunu yazıyoruz adlı başlığa denk geliyor ahaha lan bunları yetiştiren ailelere yazık.

    bazılarıda ego tatmini için yarak kürek tiplerinin fotolarını atıyor ergenliğe yeni girmiş abaza kardeşlerimizin ilgi oldağı olduklarında mutlu oluyorlar.

    özet geçecek olursak arkadaşlar eğer ben patlak kızla yiyişmiş elleşmiş bir kızla olmak istemiyorum diyorsanız lise yıllarında hoşlandığınız bir kız varsa asla kaçırmayın elde edene kadar ugraşın ve o kızdan ayrılmayın.

    aksi taktirde artık elden geçmemiş bir kız bulanız çok çok zor. bulsanız dahi yinede aklınızda acaba diye soru işareti kalır.

    türbanlılara hiç güvenmeyin en namuslu gözükeni 1 ayda evime getirmiştim (bunu övünç için söylemiyorum yaptıgım şeyden haala tiksinirim)

    neyse kardeşlerim abilerim diyeceğim odur ki sözlükte bir kız başlık açtığında kötü olsa dahi yorum yapmayın giblemeyin tak gbii kalsınlar
    ···
   tümünü göster