/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +19 -28
    hacı abiler. temiz kız derken geçmişinin kirli olması değil, geleceğinin temiz olması önemlidir. sizinle tanışmadan önce yaptıkları o kızı ilgilendirir. geçmişte işlediği günahlardan siz sorumlu değilsiniz neden bu yükü üstünüze alıyorsunuz? hayat kısa, kafanıza göre bir kızı bulduğunuzda kalan kısa zamanınızı onunla yaşamak için harcayın. kızın geçmişine takılıp birlikte geçireceğiniz güzel günleri çöpe atmayın.
    ayrıca dinimizce de bu iş böyledir. sizden önce sex yapmış olması, erkeklerde düşüp kalkması falan o kızın kendi günahlarıdır, sizi bağlamaz. Siz bundan sonrasıyla ilgilenin. allah bile kulları tövbe edince affediyor. o kız artık bu tür şeyler yapmayacaksa ve sizinle mutlu mesut bir şekilde yaşamaya söz verdiyse bu bir çeşit tövbedir. kabul edin, takılmayın, hayatınızı yaşayın.
    ···
    1. 1.
      +5 -4
      hemen olayı izmirliye bağlamaya gerek yok.bi karalama kampanyası çıkmış izmirli diye almış başını gidiyor.
      ···
    2. 2.
      +5 -10
      izmirli değilim panpa. geçmişini bilmediğin bir kızın geçmişini araştırma demek istedim. eğer kızın geçmişte erkeklere saxo çektiğini bizzat biliyorsan, hatta o yüzüne boşalan erkekleri tanıyorsan tabi ki senin için bunu kabullenmek zor olacak. sürekli bu olaylar aklına gelecek mutlu olamayacaksın.
      ammaaaaa. kızı yeni tanıdın. onun çevresini, arkadaşlarını, ailesini, akrabalarını vs. hiç tanımıyorsan, kızın geçmişi hakkında, önceki ilişkileri hakkında bir şey bilmiyorsan çok fazla kurcalama. onu öyle kabul et ve hayatını yaşa. bu olayı namus meselesine çevirme. bir abi tavsiyesi çok takılmayın bu tür şeylere.
      ···
    3. 3.
      0
      Kafam karışıkta birileriyle yatıp kalkmış bi kıza baktıkça onu hatırlarım ben sonuçta karım olacak hayatımdaki en değerli insanlardan biri olacak niye başkalarının altına yatmış biri olsun ki bu ?
      ···
    4. 4.
      +1 -2
      Git huuryla evlen amk ozaman veya evlenmeden önce kankinle grup at nasil olsa evlenmedin
      ···
    5. 5.
      +5 -1
      aynen kardeşim ne güzel dedin. önemli olan sizinle birlikteyken başkalarıyla düşüp kalkmamasıdır. bence bu "temiz" kelimesini alıyor işte. ne bileyim abi, bana göre de öyle, hayat kısa kimin ne yapıp ne yapmayacağına da karar veremiyoruz, o yüzden ben takmıyorum bu şeyleri. ben hayatımı yaşamaya çalışıyorum sadece, o arkadaş da bunu istiyor tüm bunların yanında beni istiyor ve beni arzuluyorsa benim için bir problem yoktur. geçmişe takılmam.. he ama tutup da kız ya bundan önce seviştiklerim beni çok mutlu ediyodu onlar epey iyiydi bu konuda gibi cümleler kullanırsa da iki giber sonra postalarım. çünkü o kız huurdur. bu kadar basit. zaten başkasıyla da yatar, kesin yargılamak gibi olmasın ama, öyle olacak büyük bir ihtimalle.
      ···
    6. 6.
      +6
      izmirde havalar nasıl
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster