1. 26.
    +1
    Galatasarayın taraftarı emin ol en iyisi. Bilet gişelerinde uyukladığımızı hatırlarım. Beşiktaş çok iyi ama çoğu dönek. Küfürler ile kovdukları adamı binlerce kişi tezahüratlarla karşıladı. Takımı öndeyken susmayan ama geriye düşünce yönetim istifa diye bağıran taraftar grubudur. fenerli arkadaşlar hiç konuşmasın. azize pavalı köpekler dedi.2 transfer yapti harbi harbi köpeği oldular. Halbuki 2 aya kadar istifa diyorardi bu adama. Güya son sözleri fenerbahce ama gectigimiz sene az kufur etmedi dangalaklar. Bana göre en iyi taraftar grubu Galatasarayindir.
    ···
    1. 1.
      0
      küfür ile kovduğu adammışmış en iyi gese yapar amk türkiyede yapmayan tek takım taraftarıda yoktur. ligin son sıralarında sürünürken ortalıkta gözükmeyen huur evladı galatasaraylılarıda gördü bu millet. o sıra takımda anasını bacısını gibmedik oyuncu bırakmadı ne hikmetse şampiyon olunca yere göğe sığdıramadılar karakterini gibtiklerim
      ···
    2. 2.
      0
      Bak olum biz 8. olduğumuz sene bağdata gelmeye kimsenin zütü yemedi. Galatasaray oyuncularına sahip çıktı.Biz Ardanin kotu gunlerini de gorduk ama biz o adamin ne kadar yetenekli oldugunu biliyorduk tek eksigi genc olmasi ve tecrubesiz olmasiydi.Biz Sneijder geldiginde de ayni tepkiyi Elmander geldiginde de verdik. Galatasaray taraftari her zaman oyuncusuna sahip ciktim.Sen gotunle izliyon televizyonu herhalde.Biz 8. oldugumzda da formayi aldik o stadlari doldurduk.
      ···
    3. 3.
      0
      Selçuk ilk geldiğinde çok atip tuttunuz Galatasaray taraftari oyuncusuna sahip cikar.Biz o adama guvendik ve guvenimizi bosa cikarmadi. Bizim gencligimiz bu takima gitti.2001de de Galatasarayliydik mali kriz yasadigimzda da.Yeri geldi hayati sinavlarimizi biraktik ama Galatasarayi birakamdik. Taraftarlik budur. Anca beraber kanca beraber. Sigara toryakiliktir birakilir ama Galatasaray asla.Biz bu sevgimizi tarihizden ve Metin oktaydan aldik. Bizim ruhumuz var.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster