/i/Devlet

  1. 51.
    +3
    panpa amerikada düşük rütbeli emeklo bir askerle tanışmıştım.

    1) adam abisinin de asker olduğunu ve ordudaki baskıya dayanamadigi için intihar ettiğini ,pgibolojisi bozulduğu icin kendisini de erken emekli ettiklerini anlatmıştı. ordudaki ozellikle ortadogu gorevlerine giden dusuk rutbelilerde herkesin pgibolojisi cok bozuk demişti. ilaclama vs gibi birseyle bu adamlari pgibiyatrik rahatsizliklara tetikliyor olabilirler mi gozlemledin mi hic?

    2) yine aynı abi (Ismi Eric'ti okuyorsa selam olsun bine) ben amerikan karşıtı konuşunca (los angelesin göbeğinde yaptım bunu da amk neyse) dedi ki "sizin icin tum yaptiklarimiza ragmen bir Müslüman olarak nasıl da böyle konusursun? "

    bu lafi fazla irdelemedim ama aklima takildi bu amk adamlari halklarını ve erlerini "müslümanlara yardım ediyoruz yardimci oluyoruz" gibi mi kandiriryor amk. (sözde)11 Eylül'ün intikdıbını alıyoz demiyorlarda biz onlara yardim ediyoz barış sağlıyoruz mu diyorlar . e madem gerekçe bu 11 Eylül'ü neden yaptılar amk

    bekliyorum cevapları
    ···
    1. 1.
      +1
      amerikan ordusu dediğim gibi paralı ve kiralık. ortadoğuya giderken can güvenlikleri yok, ölürlerse ailelerine devlet tarafından herhangi bir yardım yapılmıyor. kahraman askerimiz diye 45 saniye haberlere çıkıyor sadece. 11 eylül tamamen bi komplo. müslümanları kötü göstermek için amerika kendi kendini patlattı.
      ···
   tümünü göster