/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 76.
    0
    daha bu sabah onedio.com da aynı maddeleri okudum. çalıntı materyal ile başlık açmanı geçtim açtığın başlığı gibeyim orası ayrı tabii de her şeyi çeşitli kalıplara sokup madde madde insanları kötüleyeceğim derken benzer kalıpların içerisine sokuyorsunuz kendinizi. ne demek istediğimi anlayan üç beş kişi vardır umarım, çok boş adamsınız lan çok boşsunuz.
    ···
    1. 1.
      0
      Basligin en sonunda belirttim. Belirttigim halde illa bana bunun agzini yapacaksan bosluk bende degil sende. Sana ne guzel arkadasim. Sana ne ya. illa baslik acarken kendim mi yaratmam gerekiyo boyle bi kural mi var.
      ···
    2. 2.
      0
      aç tabii dostum çalmak, fikir yürütmek falan bunlar sana dokunmuyor olabilir. hemen hemen hepimiz şundan bundan bahsederken, şöyle böyle ahkam keserken başka birilerinin düşüncelerini kendi düşüncelerimiz gibi sunuyoruz farkında olarak veya olmayarak, o bambaşka bir konu da şimdi; saate bakıyorum saat sabahın 11'i, girmişsin onedio.com okuyup en gibko en dandirik en aptalca şeyi çalmışsın getirip buraya insanlara bakın bunlar şöyle adamlar bakın böyle detaylar var falan diye.. neyse üşendim hocam ya. bildiğin gibi yap.
      ···
    3. 3.
      0
      Emrin olur paşam:) bi akıl hocası ekgibti:) selam olsun.
      ···
    4. 4.
      0
      peki timeismoneyfriend derken küçük yeşil goblinler geliyor mu gözünün önüne?
      ···
    5. 5.
      0
      booty bay'de dolanan ordan oraya atlayan goblinlerden bahsediyorsun. evet. şuan bi kaçı tam olarak time is money friend diyo bana.
      ···
    6. 6.
      0
      Seviye yukseltmeyin
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster