/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +50 -3
    Evet beyler bu gün oturdum arkadaşımla steam gibi firmalardan bağımsız bir online oyun aradım . tercihim mmorpg olmasıydı ve türkçe olmasıydı . Aradım taradım bulamadım hep eski eski oyunlar bune amk dedim . Veee bu sorunun neden kaynakladığını türkçe oyun çıkarılmadığını araştırmaya koyuldum. Bir günlük araştırmanın sonunda bunun sebebinin joy game firması olduğuna karar verdim . Şimdi nedenlerini anlatacağım .

    Bakın beyler bu adamlar yıllarca aptal oyuncu kitlesini sömürdü ve sömürmeye devam ediyor .

    Şimdi Wolfteam gibi grafik kalitesi 0 oynanış kalitesi 0 , tamamen para yatırmaktan ibaret olan bu gibko oyunun facebook sayfası 2 milyona yakın beğeni almış ... Bu aldığı beğeni bide oynandığı sayıyı düşünün . Aptal oyuncu kitlesi dediğimiz arkadaşlar oyunda kolay yoldan gücün zevkini tattığından beri bu firmanın oyunları çıldırmış durumda . Bu arkadaşın mantığı nedir peki ?

    Oyuna 10 tl yatırıp CCC BABAKRAL CCC olmak varken

    neden

    saatlerce emek verip CCC BABAKRAL CCC olayım ki ? .

    işte mantıkları bundan ibaret ...

    şimdi biraz eskilere gidiyoruz . Gençliğimizi giben oyunlara .

    Metin 2 - Silkroad - Knight . ( genelleme olmaya bilir silkroad oynamadım arkadaşlar )

    Bu oyunların ortak özelliği ve bu kadar tutmalarının sebebi neydi biliyor muydunuz ? Kesinlikle emek oyunu olmaları . Oyuna para yatırıp oyunun marketinden aldığınız eşyalar oyunun pvp akışını %7 den fazla değiştirmiyordu . Yani 100 tl yatıran biri senden inanılmaz üstün değildi . Bu arada oyunun kendi marketinden bahsediyorum , oyun içinde kazanılan paradan değil . Bu tür oyunlarda oyun marketleri hep pve ye yönelikti şimdi ise hepsi pvp ye yönelik ... Türk oyun firmaları da en çok para kazanabilecekleri oyunları seçip ülkemize getiriyor ve yannan gibi batıyor . Çünkü tüm aptallar zaten joy game firmasının oyununu oynuyorlar ona paralarını harcıyorlar size ne gerek duysunlar ki ?

    sonuca gelecek olursak beyler bu firma türk oyun dünyasının anasını gibti . CABAL 2 gibi belirli seviyede türk oyuncusu olan bir oyun neden türkçe sürüm yayınlamıyor ? çünkü zaman kaybı . Oyuncu kitlesinin %80 i aptal olan bir ülkeye neden böyle bir kıyak yapsın ki adam ? bu dıbına koydumun boş beleş firması kapanmadan dünyada çok tutmuş bir oyunun türkçe olarak ülkemize sunulması beklemeyin .
    ···
   tümünü göster