/i/Devlet

  1. 1.
    +16 -1
    resim Türkmen tugayları birleşmeden çekilmiş. Yani onlar asker değil militan. Bilale anlatır gibi anlatıyorum oradaki Türkmenler hem normal hayatını sürdürüyor hem de vatanını savunuyor.
    ···
    1. 1.
      +3 -17
      gibtir git velet militanmış çobandan militan mı olur yannan. Günümüzde bu gibi gruplar herkes için kolay av mesala ışid de doktorlar mühendisler var. Yani analitik zekası gelişmiş kişiler. Pkk da böyledir . Mesela apo hukuk okumuştur. Bunlar gibi çoban değil amk şimi sg
      ···
    2. 2.
      +12 -1
      tdk ya göre militan:bir orgutun etkin uyesine verilen ad. bu durumda velet olan ben değil daha sözlük açmaktan aciz olan sen oluyorsun.bu bir.
      ikincisi senin dediğin durum beyin takımı için geçerlidir. Tabanı eğitmen ve savaşa hazır hale getirmen için herkesin doktor olmasına gerek yoktur.Özel harekat timleri bunun için vardır.Bu cümlenden sende özgüven ekgibliği olduğunu ve her doktoru mühendisi bi gibim zannettiğini anlıyorum.
      Aponun hukuk okuduğunu söylüyorsun ama hukuk bölümünü birinci sınıfta terk ettiğini bilmiyorsun. Ayrıca apo tarihe bakıldığında başarılı bir yönetici değildir.
      Savaş kararları her ne kadar beyin takımı tarafından alınsa da savaşı kazanan senin o çoban dediğin taife olur. Bunu da aklının bir kenarına yaz.
      ···
   tümünü göster