/i/Tespit

  1. 1.
    +37 -14
    27 yaşında endüstri mühendisi bir abinim koç 20 yıldır tribünlerdeyim Semtinin takımına aşık Bucaspor taraftarıyım senin gibi ılık zütlüler taraftarlığı anlamaz ! nemidir taraftarlık ? tribünde zengin fakir kalmaz, Türk kürt olmaz takımın bir gol atınca normal hayatta hiç görmediğin bir adam sarılır sevinç yumağı olursun senin gibi zütü kırık ipnelerde iş yerinde elinde latte ile iphonuna bakarken amcık amcık takılır işte gibtir git şimdi ılık ,ipne !
    ···
    1. 1.
      +12 -15
      halin aynı ferre bağımlılarının durumuna benziyor kardeşim 31 çekerken zengin fakir ayrımı olmaz türk kürt olmaz erkek ferre oyuncusu bi posta atınca sevinç yumağı olursun
      27 yaşında endüstri müh olman ezik olduğun gerçeğini değiştirmiyor
      ···
    2. 2.
      +9 -4
      Olm sen nasıl bir hayat yaşıyorsun, nasıl bir ılıksın, ferrede porn star attırınca ılık zütlü arkadaşlarınla sevinç yumağımı yapıyorsunuz ? allah allah böyle inlarlar varmış harbiden ?
      merak ettim lan çıplak mı yapıyorsunuz sevinç yumağını ? muhaha amk salağı ne güldüm ya adamın hayallere bak ferreda adam attırdı diye sevinç yumağı yapıyor.
      ···
    3. 3.
      +1 -9
      kardeş sende beyin yok okuduğunu anlamıyorsun amk
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      amk salağı sen düşündüğüne anlatamıyorsan ben nasıl anlıyım mal ! ferre oyuncusu boşalınca kim sevinç yumağı olur onu geçtim bir ılıktan başka kimin aklına gelebilir amk ! gibtir git zütünü gibtirdikten sonra ılık latte iç işte !
      ···
    5. 5.
      +4
      endüstri mühendisi değilde endüstri meslek lisesi mezunu apaçi liseli evka1 kemer dolmuşuna her maç bedava binmeye çalışan dönerken bi kasalının arkasına atlamaya çalışan bi binsin hatta Altay lılardan dayak yeme ihtimalinde yüksek

      edit; gedizli olma ihtimalide %80
      ···
    6. 6.
      0
      çok doğru ama çok ekgib bi tespit. semt sevdası denen bi şey vardır. semt aşkıdır bi diğer adı. semtinin takımına her zaman eyvallah. ama şu konuda haklısın, hayatında kadıköyü görmemiş adam fenerbahçe fanatiği, hayatında istiklal caddesine gitmemiş adam galatasaray aşığı. bi de tartışıyor deli gibi takip ediyor. harbiden bu ezikliğin önde gidenidir. çük yalayıcılığıdır. ben eziğim, güçlü görünecek bi yanım olsunculuktur.

      semtinin, kentinin takımını tutan adam ise adamın ta kendisidir.

      27 yaşındaki enüdstri mühendisi kardeşim, 28 yaşında bi avukat olarak şukunu basıyorum. kent aşkı başkadır.
      ccc malatyaspor ccc
      ···
    7. 7.
      0
      Tam oalrak anlatmak istedigim budur iste kardesim semtinin takimina olan tutku bir baskadir o duygu bilmeyen adama anlatilamaz !
      ···
    8. 8.
      0
      Tabi biz senin gibi zütünü gibtirmişcesine zevk almanın ne demek olduğunu bilmioz
      ···
    9. 9.
      0
      Entry nickin bu kadarı amk
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster