/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 26.
    +9
    bilim adamları bile 'bilinen' yaşam türleri için dünyadaki şartların oluşması gerek diyor. yani bu 'bilinmeyen' yaşam türleri için, dünya koşulları şart değil.
    beynini al ve gibtir git.
    ···
    1. 1.
      0
      biz burada bilinmeyen bir yaşam türünden bahsediyor muyuz arkadaşım? ona bakarsan belki bizim algımızın dışında 5. boyutta varlıklar da vardır belki bizim varlığımızın farkındadırlar ama giblemiyorlardır carl saganın böyle bir söylemi vardı yanlış hatırlamıyorsam.ben senin demek istediğini anlıyorum hidrojen soluyan canlılar var mı? belki kim bilir ama şu an bilinen canlı türlerini bile araştıramıyorken o çok değerli bilim adamları "dünyaya benzer" gezegen bulunca seviniyorken senin bu söylemin saçma olmadı mı? yani sırf o ergenliğinin getirdiği heyecanla beni bozmaya çalışıyorsun anlıyorum da ananı gibtirtmeden git buradan çok geç olmadan git.
      ···
    2. 2.
      +4 -8
      sen anandan meme emmeyi yeni öğrenirken ben popular science dergisinin koleksiyonunu yapıyordum gib kırığı. sen tesla'nın sadece ismini bilirken, ben tesla bobininin tasarımını inceliyordum.
      ergenmiş, amın feryadı. bilimsel düşündüğünü zannediyorsun ama daha bilinmeyenleri denkleme katmayı beceremiyorsun. sen ve senin gibilerin anasının dıbına pirana sokmak lazım.
      ···
    3. 3.
      +4
      bilinmeyen denklemle ne alakası var dıbına koyim şimdi? yav he he tamam diyorum ya sırf 2 şuku alacam diye insanları bozmaya çalışan ergenin tekisin. burada panpamızın biri başlık açmış ben de kendi fikrimi beyan ettim. beğenirsin beğenmezsin gibimde bile değil boşa gevezelik etme hadi koçum.
      ···
    4. 4.
      0
      birincisi, bilinmeyen denklem değil bilinmeyenleri denkleme dahil etmek dedim (: ikincisi, mantıklı bir fikir ortaya sunsaydın bu raddeye gelmezdi. üçüncüsü, seni okuduğun lisenin öğretmenler odasında giberim. iki üniversite bitirdim bit yavrusu. ergen dediğin adama dikkat et.
      bir konu da haklısın, bozmaya doyamam senin gibileri (:

      git biraz kafa yor şu işlere, biraz klasman yükselt.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster