/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    0
    mk karıncanın nasıl ısırdıgından haberın var mı? toplumdaki emekçi, mağdur vs algısının ekmegını yıyor mklarım. evdeki ekmeği de yiyor ama nası olacak bu işler?

    yok çalışkanmış da yannanmış da kürekmiş de. sanki çalışkanlık iyi bir şey de.. halbuki işin doğrusunu yapan agustos bocegı. onu da lafonten kitaba uydurmak için orada daşşakoglanı pozisyonuna soktu. agustos bocegı her turlu yolunu bulur kardeşim. karıncaya mı kaldı mk..

    ayrıca it sürüsü gibiler. ben sinek de olsa çiçek de olsa can almam, alamam. hani sinek birdir ikidir kovalarsın ya da esem matı takarsın o da ona gore seklını alır buradan bize bi iş yok der. ama karınca yüzlerce, hepsini ilaçlasan olmaz, çok zayiat olur.

    bu ıcıne gırıp cıkma tuzagı da çok etki etmiyor. bir uçtan girip digerinden cıkıyor ıbneler. neticede ben bunları fuzuli hayvan gibi görüyorum. hayatı yalandır. bir yerden bir yere çekirdek kabugu ya da kırıntı taşıyarak, yok kendi agırlıgının bılmem kac katını taşıyarak algı yönetiminin gözüne gözüne vurdunuz.

    ziktirsin gitsin dogada ıstedıgını ıstedıgı yere taşısın. ama şehir hayatının içine bu kadar girmeleri NET huurÇOCUKLUGUDUR!

    sivrisineğin şerefi de şudur: en azından gündüz piyasaya çıkmaz. ha gece de onlemını alacaksın, o da kendi ekmeginin pesınde..
    ···
   tümünü göster