/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    ilk 2-3 haftada olusan guruplarda sonradan bölünmeler ve kaymalar olacaktır mutlaka olur. Kimin yanında yer alacağınızı iyi seçin arada uuuspu gibi gezmeyin kesinlikle unutmayın en kötü tercih bile arada kalmaktan iyidir. 2 guruplada arkadaslık yapmaktansa bir gurubun demirbaşı olmak her zaman avantajlı olur.

    Dersler konusunda zaten ilk hafta tanısma faslıyla geçecektir ve sonradan bir anda derslerin ağırlığını sırtınızda hissedeceksiniz. Kasmayın kendinizi bütünlemelerde halledersiniz...

    Sonuç olarak baktığınızda üniversiteye bir kere gideceksiniz ve hayatınızın en genç ve en verimli geçireceğiniz çağı üniversite çağı olacaktır.

    Yapılmaması gerekenler:

    -Zengin züppe rolü yapılmamalı zenginseniz bile mütevazi davranmalısınız.
    -Abaza arkadas edinilmemeli. Daha doğrusu abazası daha eğlenceli olur ama dışına belli etmeyen birini tercih edin.

    Yada siz iyisimi herşeyi akışına bırakkın gençler... O zaman herşey daha güzel olacaktır... Yazdıklarımı bir kenara bırakın ve siz siz olun. Yani sadece siz olun. Başka bir karaktere bürünmeyin. Üniversite hayatınızda başarılar...

    Edit:
    Ve unutmayın ortamı olmayan ezik üniversite yoktur.. Ortam yapamayan öğrenciler vardır. Eğer gittiğiniz üniversite küçük bir şehirde veya sakin bi üniversiteyse burada sivrilmeniz ve ortam kurmanız daha kolay olacaktır. Sonuç olarak baktığımızda öylesi yerlerde ortam azdır ve herkes ortam arayışındadır.
    ···
   tümünü göster