/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    -1
    kardeş mi? ahhahahah güldürdün oç
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      düşmansak bu rakamlar ne? http://i.imgur.com/d7h6Exn.jpg
      düşmansak roma'daki son görüşme ne?
      daha askeri işbirlikten bahsetmedim bak heee. 90'lardan beri sen silahlarınla, helikopterlerinle ilgili işlemleri içeren ihaleleri kime verdin sürekli?
      ben ortada herhangi bir düşmanlık göremiyorum, aksine birçok ortak noktası olan, birbirine ihtiyacı olan iki ülke görüyorum. israil olmadan türkiye, türkiye olmadan da israil düzgün işlemez ;)
      kola satın alıp döken güruhtandın sen de galiba :D
      ···
      1. 1.
        +1
        kola olayı cahil kesimin işi. sen adamların kolasını para verip satın al ve bunu bir protesto olarak gör... fakat şöyle bir olay var ki. bizde mazluma yetime düşküne el kalkmaz, yardım edilir. filistinde ölen insanlar Türkiye ve israil arasında ki en temel fark. daha konuşabileceğimiz çok konu var, bizim bilmediğimiz daha da çok konu vardır. ama konuşsak bile niye neyi kime kanıtlamış olacağız?
        ···
      2. 2.
        -1
        israil'de ölenler can değil miymiş? hamas teröristlerinin amacı gazze'yi özgürleştirmek falan değil, israil'i ve içerisindeki tüm insanları toptan yok etmektir. her devlet hata yapar, yanlış politikalar uygular, israil de uyguladı, türkiye de kürtlere karşı uyguladı mesela. ama terör örgütleri tehlikedir, pkk gibi, hamas gibi. neyse ki hamas beceriksiz bi örgüt, israil'i vurmak isterken gidip gazze'yi roketlerle vurdukları görülmüştür :D ancak hamas sadece israil için değil filistinliler için de tehlike aslında. kadınlara karşı tutumları gayet net, feci yasaklar, kısıtlamalar var. eskiden filistin davasının meşruluğu vardı ama hamas buna zarar verdi. israil ile iş birliği yapıyor bahanesiyle yüzlerce filistinliyi öldürdü bu teröristler. ateşkes ilan ediliyor, adamlar bir anda roket fırlatıyor. türkiye de hamas'a destek çıkıyor. anlamak mümkün değil.
        lan bu başlık troll başlığı olmalıydı bu arada ama o kadar ciddi geldin ki amk, sonlara doğru ciddileştim farkında olmadan (: çaktırma, israil'i sevmem aslında ama hamas'ı da sevmem. her kesime zararlı adamlar amk
        ···
   tümünü göster