/i/Kızlar Soruyor

  1. 26.
    +2 -1
    Sigara da kullanıyorum yeri geldi mi küfür de ediyorum. O küçük beyninizde tabulaştırdığınız düşünceleriniz emin olun laf edip edip arkasından it gibi koştuğunuz kadınların umrunda değil. Siz bir kadınla arkadaş nasıl olunur bilmezsiniz bir kadının sizden daha zeki oluşunu yediremezsiniz bir kadının başarılı oluşunu hazmedemezsiniz. Şurda öylelerdir böylelerdir diye yorum yapan insan diyemeyeceğim yaratıklar sizin şu zamana kadar eminimki karşı cins bir arkadaşınız olmamıştır çünkü siz karşı cinsi başlı başına bir "Am" olarak gören anasının diz kapağından tahrik olan acınası zavallılarsınız.
    ···
    1. 1.
      0
      Hasgibtir diyoruz hasgibtir
      ···
    2. 2.
      0
      Wow... Kuyruk acısı.
      ···
      1. 1.
        0
        Evet sizin gibi kadını mal olarak görenler yüzünden Türkiyedeki bütün kadınların kuyruk acısı var. iyiki çevremde sizin gibi pislikler yok. Siz mini etek giyiyordu alkol alıyordu erkeklerle samimiydi huurydu zaten tecavüzü öldürülmeyi haketti diyen kadın deyince gibi kalkan vasıfsızlardan başka bir tak değilsiniz.
        ···
      2. 2.
        0
        Bu tasvir bana uymuyor güzelim. On yargili davranmamalisin.
        ···
      3. 3.
        0
        Ön yargılı olanlar sizlersiniz sırf sigara içiyor küfür ediyor ya da herhangi başka bir şey yapıyor diye bir kadını aşağılayan sizler ön yargılı değilsiniz de ben buna karşı çıktığım için mi ön yargılıyım? Yazık bir insanı saçma sapan şeyler yüzünden bir kalıba sokan sizlere yazık.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster