/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Ben gördüm.
    Keşke görmeseydim. Artık dayanamıyorum şuana kadar kimseye anlatmadım burda anlatıyorum
    Mayısın son günlerinde 11 gibi kadıköyden hastaneye rapor almaya gitcektim .Metroyla kullanacaktım hızlı olsun diye zaten araba kullanamiyordum kotuyde elim kesilmisti moralım kötüydü alçıdaydı hayata söve söve gidiyordum. Caferağa girişinden girdim bastım kartımı ill merdivenlerden inmeye başladım halbuki asansör boştu ama nedense binmedim , ilk merdivenlerdne sonra bi koridor var o koridoru döndüm bi yaşlı kadın gördüm başı kapalıydi elinde poşetler ayakta duramıyordu koştum hemen.
    -iyimisin teyze
    -iyiyim oğlum
    -ver elini yardım ediyim(eline baktığımda çapa devlet hastanesi posetleri vardı anlamıştım hastaydı kadın nefes alamıyordu zaten)
    -yok oglum iyiyim ben
    - olmaz aşağıya kadar gidelim otururuz tek başınamı geldin
    -evet oglum senin eline noldu
    -kesildi
    -bol bol kellepaca ic bende oglan buyuttum benimkide kirdi elini iyi geliyor
    Icimden vay amk ne bicim evlat kadini bu halde birakmis dedim o an cok uzuldum.
    -hadi gidelim teyze
    -git oğlum sen git seni gorunce daha kötü oluyorum.
    Kadın aglamaya başladı beni ateş bastı anlamamıştım hala kadın pardesusunü açtı yesil tisort ustune bi asker vardi fotografta mermilerle canım anam yazılmıştı.
    Ben anladım beyler kalbime bi ağrı girdi hissettim diygular kalpte hissedilir denilirdide inanmazdım ben hissettim dostlar o ağrıyı hissettim kadının gobegine birsey takmislar anliyamadim onu ama kotuydu dostlar kotuydu ağlamaya baslamistim coktan kadina baktim sonra ;
    -git oğlum lutfen git kotu oluyorum
    Son duyduklarimdan sonra gitttik beyler hic birsey yapamadim o teyzenin acisi kalbindeydi sagligi yerinde olsa ne degisir?

    Oturdum metroya agliyordum ve sukrediyordum, elime uzuldugum. icin kendimden nefret ediyordum, hayatimin kotu oldugunu dusunuyordum o ana kadar galiba en acı acıyı gormustum az once uyusmustu her yerim 1 ay unutamadim o ani belki 2 hafta agladim aklima gelince sonra alistim. Suanda gozyasi geldi. Allah rahmet eylesin.
    Soruyorum size tekrar siz hic sehit annesi gordunuzmu?
    Yazim hatasi varsa affedin.
    ···
   tümünü göster