/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +93 -3
    bende bir anımı anlatayım arkadası desteklesin

    istanbul üniversitesi avcılar kampüsten cıktım metrobüsle yenibosnaya ordanda başakşehire gececem . herneyse yaktım sigaramı bekliyorum iett gelsinde gideyim birde ortalık yanıyor sıcaktan zütüme kadar ter olmusum bilenler bilir üst geçid var orda üst geçidin gölgesine geçtim oturdum.

    bi yandanda etrafa bakıyorum can sıkıntısından suriyeli cocugun bitanesi 5 6 yaslarında ayagında ayakkabısı yok sırtında yırtık bi tsort giyiyor cocuk yatmıs üst gecidin altına gölgelige agzı kurumus belli kımsede donup bakmııyor . bi an dedim oglum kuloglu onun yerinde sende olabilirdin iş başa düştü . hemen yan tarafdaki kucuk markete gittim aldım ordan bir iki cikolata biskuvi su cocuga uzattım cocuk bi an şaşırtı ne oluyor gibilerinden . sonra elimle işaret ettim al ye ye cocukcagız bir sevindi anlatamam beyler .

    unutmayın o cocugun yerinde sizde olabilirdiniz ve olabilirsiniz allah kımseyi düşürmesin
    ···
    1. 1.
      +53 -3
      bende bi tane anlatayım, yaşlı bi teyze hastane kapısında yavrum burda kaldım eşim vefat etti memlekete dönmek için hiç param kalmadı bana bi yardım et allahını seversen dedi, ne kadar lazım teyze dedim. ne verirsen yavrum dedi. bende söyle teyze ne lazımsa ona göre para çekiyim dedim.50 istedi gittim bankamatikten çektim verdim kadına. böyle gözleri doldu filan baya dua ediyor.8-10 gün sonra aynı teyzeyi farklı bir hastanenin önünde aynı numarayı yaparken gördüm ve kerizliğime üzüldüm. teyze sürekli değiştiriyomuş hastaneleri geze geze çalışıyormuş. benide 10 defa cebinden çıkarır
      ···
    2. 2.
      0
      @2.1.1 hacı bu olayı nerde yaşadın.
      ···
    3. 3.
      +6 -2
      @2.1.1 aynı hikayeyi bin kere okudum amk .
      Bir kere özgün yalan söyleyin .
      ···
    4. 4.
      +6
      Ulan aynısını bnde yaşadım dilenci bi karı vardı kardeşimle okula gidiyoz okulun önünde karı dileniyor kardeşim kadının önündeki 1 lira olan harçlığını attı bendr gidip 1 lirayı qeri aldım kardeşimide baya bi tokatlamıştım. Parayı neden geri aldım çünkü bi insan aç kaldığı için hiç bir zaman dilenmez yalvarmaz bn olsam dilenmezdim elim tutuyor ayağım tutuyor gider çalışırım mk dilenmek de nedemek.
      Edit: siz siz olun beyler Allâh rızası için ekmek parası vb. Şeyleri kullanan insanlara para vermeyin kısacası dilencilere para vermeyin.
      ···
    5. 5.
      0
      ankara numunenin önünde oldu olay 4-5 sene filan geçmiştir sonrada kadını gazinin önünde gördüm. şimdi baya arttı bu olay o zaman bilmiyorduk kandık. şimdi git bi hastaneye kesin bu tiplerden görürsün
      ···
    6. 6.
      0
      benim fakültenin önünde 10 gün arayla yolda kaldık diye para istiyodu bi iki aile tekrar tekrar geçen sene görüyodum sonra kayboldular
      ···
    7. 7.
      +19 -9
      Ulan bende anlatıyım durun gecen dolmus duragina gidiyorum koprunun altindan bi tane 60 yasinda teyze geldi oglum cok acim kimsem yok karnimi doyur falan dedi ne kadar lazim dedim harbidende ac gibiydi 20 yeter dedi dedim teyze 50 vereyim hem sen doy hem ben dedim o nasıl olcak oglum dedi bende cinsel acligimi doyurcam dedim gectik kırık dokukuk bi apartmanin arkasina catir cutur gibiştik hem o doydu hem ben sizde yardımdan elinizi esirgemeyin beyler buda böyle bi anım
      ···
    8. 8.
      +3 -1
      Bende anlatiyim beyler

      Trabzonda yasiyanlar bilir comlekciden gelirken bi tunel vardir ordan gidilir. Bende ordan geliyorum cebimde 1 lira var ama susuzluktan oluyorum. Girdim bakkala bi kola aldim 250 ml lik. Tunele girdim bi cocuk suriyeli takildi pesime ustu basi yirtik anneside karsida arabalara mendil felan satiyor.abi kola abi kola diye tutturdu daha acmamisim bile bir iki kere yok git dedim gitmedi o an dusundum ya bu benim basima gelseydi biri beni defalarca ittiginde bile gururumu yere alarak pesinde kossaydim.O an elimdeki kolayi uzattim ve cocuga verdim tesekkur edip gitti. Belki o gun eve kadar susuz gitmistim ama o cocugu sevindirmistim bu bana yetti.
      ···
    9. 9.
      +2 -24
      fazla konuşmayın parasız pis fakirler. 300 yıl önce doğsa çulsuz, sefil bir köle olacak tipler çıkmış burda fakir edebiyatı yapıp kafamızı ütülüyor. şimdi susun ve 3 kuruşa patron gibi yalamanın keyfine varın. fakir geldiniz fakir gideceksiniz muahahah.
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster