/i/Devlet

  1. 1.
    +4
    http://imgim.com/image/23423.jpg

    Sadece sonuna kadar okuyun, ülkesini seven herkes hak verecek. diğerlerinin anasını gibim zaten.

    Bu huur çoçuğu maymun soyunun amacı ortada arkadaşlar. Salaklaşıp hemen galeyana gelmeyin! Şehit edilen polisler, sınırdan türk askerine açılan ateş hepsi PKK denilen, huur ÇOÇUKLARINDAN oluşan örgütün işi.

    Neden derseniz.

    Bakın arkadaşlar, Iran türkiye'ye diyor ki, suriye'ye girerseniz, iran askerini karşınıza alırsınız. Bunu herkes biliyor. Rusya'da aynısını diyor. Peki ya israil?

    30 yıldır israil'in ve almanyanın binliğini yapan PKK denilen huur cocugu orgut bizi suriye'ye itmeye çalışıyor. Çünkü israil'in 1 taşta 2 kuş hesabı var.

    Türkiye, Suriye'ye girerse iran'la Türkiye savaşa bile girebilir, bu kimin işine yarar? israil'in. PEKi NEDEN?

    Çünkü israil amerika'yı yıllardır iran'a saldırması için baskı uyguluyor, adeta obama'yı tehdit ediyorlar. Ama ABD direndi ve saldırmadı iran'a. Çünkü ABD artık israil'in oyuncağı olmak istemiyor.

    Peki ya PKK neden israil'i dinliyor?

    Çünkü israil'in Kürdistan sözü var bu huur döllerine. AMAÇ ŞU. Türkiye bölgeye girsin, isid'dan temizlesin bölgeyi, PKK YERLEŞSiN, YANi KURDiSTAN KURULSUN. Bir yandan da Türkiye ile iran'ın arası bozulsun savaş durumuna gelsin. ve israil'de, Iran'ın bu saldırganlığını dünyaya gösterip tekrar ABD VE AVRUPA'YI IRAN'A SAVAŞ iÇiN iKNA ETSiN.
    ···
   tümünü göster