1. 51.
    +1
    Ya beyler internette okuduğunuz her aptal şeye inanmayın Ben doğma büyüme bodrumluyum amk haftasonları canım sıkıldığında atlar geribota kosa giderim 1 saat 15 dakika isteyen özelden mesaj atsın kanıtlıyayım.Gerçeği bilmek isteyenler okusun bu entry yi.
    1-)Beyler öncelikle adamların adaları işgal ettikleri falan safsata amk ben bodrum merkezde oturuyorum daha geçen ay turgutreisten arkadaşın zodiac botuyla işgal edildiği söylenen karaadaya pikniğe gittik.
    2-)Evet yunanlı binler adalara yasak olmasına rağmen asker,havalimanı ve füze yerleştiriyorlar nedeni ise tamamen züt korkusu çünkü kardak kayalıkları mevzusunda analarını gibtik 1 manga SAT timi koca ordunun arasından geçip kardak kayalıklarını Türk toprağı yaptık
    3-) Yunan bayrağı çizilen ada taa anasının amında kos adasının arkasında bulunan pserimos adasıdır yani söylendiği gibi bodruma 3 km değil minimum 20 km uzaklıktadır aha linki burada bakın
    (bkz: https://www.google.com/ma...a8fcef:0xe77331cf6e953150)
    ayrıca adaya çizilmiş bayrağıda google mapsten adanın en uç kısmında görebilirsiniz göremeyenler söylesin link atarım
    4-)Daha önceki entrylerde gösterilen fotoğraflarda bodrum denilen beyaz evlerin olduğu yer kos adası beyler amk evler birbirinin aynısı bodrumdada kosta da ayrıca dibimizde kuşadası var o bile gözle zar zor görünüyor kaldı ki anasının amındaki yunan adasını nasıl görücez
    5-)EN ÖNEMLiSi YUNANLILAR BiZDEN VE DONANMAMIZDAN KÖPEK GiBi KORKAR BODRUMLU VEYA iZMiRLi PANPAM VARSA ANLATSIN BiZiM KARŞIMIZDA DURABiLECEK 1 YUNAN ASKERi BiLE YOKTUR KALDI Ki GELiP GÖZÜMÜZE SOKA SOKA BAYRAK ÇiZECEKLER HA? gibERiZ OĞLUM HEPSiNi gibERiZ. uzun lafın kısası galeyana gelmeyin yalan yanlış şeyler bunlar ve merak etmeyin işgal gibi bir durum söz konusu olsa dahi donanmamıza gerek kalmadan bodrum ve izmir halkları yüzerek gider bayrağımızı o adalara dikeriz.
    ···
    1. 1.
      0
      bu adaların işgalini milli savunma bakanlığı eski genel sekreteri emekli kurmay albay ümit yalım resmen çok sağlam bilgi ve kanıtlarla açıklamaktadır.

      ne olacak bir karış toprak parçası yaklaşımı ile mecrada olayı küçümseyen, daltarak takımını bir çırpıda es geçerim.

      ama olaya seyirci kalan araba farı görmüş tavşan gibi paralelize olmuş askeri ve mülkü erkanın üstüne çaresizliği, üstüne bir de dut yemiş bülbül gibi sessizliğine sessiz kalmamak gereklidir.

      emekli kurmay albay ümit yalım, tüm süreci çok sağlam bilgi ve belgelerle açıklıyor. dileyen açsın internetten yaptığı açıklamaları bulup okusun.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      kardeşim bu coğrafyada doğdum büyüdüm 24 yıldır gitmediğim yunan ve Türk adası kalmadı sana diyorum ki işgal edildi denilen adaların birinde (biz karaada diyoruz) pikniğe gittim bir hafta olmadı daha yok öyle bişey bak 1.ağızdan duyuyorsun YALAN KARDEŞiM.adamların açlıktan nefesi kokuyo zütü toplama derdindeler ki normal olsalar bile bizim gibi bir orduyla mümkün değil savaşı göze alamazlar gördüğüm en fanatik yunan milliyetçisi bile bizim sahil güvenlik botunu görünce 'oo komşi' çekiyor amk bişeye kendinizi inandırmadan mantık süzgecinizden geçirinde öyle inanın mk
      ···
    3. 3.
      0
      Oğlum 1. Ağız dediğin kişi bakan amk.

      Kaynak:

      TBMM Genel Kurulu’nda Ege kıyılarında yer alan 16 Egemenliği Andlaşmalarla Devredilmemiş Ada, Kaya ve Kayacıkların (EGAYDAAK) fiilen Yunanistan tarafından, “işgal edilmesi” kavgası yaşandı.
      Yılmaz’ın 16 adaya ilişkin fiili işgalden bahsetmesi MHP’lilerin ayaklanmasına yol açarken tartışma TBMM tutanaklarına şöyle yansıdı:
      - Ahmet Duran Bulut (MHP/Balıkesir): Sayın Bakan, Ege’de 16 Türk adasında Yunanlıların hâkim olduğu, bayraklarını astıkları; izmir’in karşısındaki kayalıklara yine bayraklarını diktikleri, Türk hava sahasını ihlal eden Yunan askerî helikopterine karşı müdahale etmeme emrinin verildiğini basından okumaktayız, Genelkurmay’ın internet sitesinde görmekteyiz. “Dışişleri Bakanlığı’nın talimatıyla, bizim bilgimiz dâhilinde o adalar onlara verildi’ ifadesi neticesinde bu hava ihlalinin Genelkurmay’ın internet sitesinden kaldırılması resmî olarak talep edilmiştir. Bu konuyu açıklar mısınız Genel Kurul’a?
      ···
      1. 1.
        0
        diğerlerine de bakarsan bu adalar mevzu olduğunda denizcilerin hepsi hapisteydi konumuz o değil ama buna tesadüf diyemeyiz.
        ···
    4. 4.
      -1
      ya tamam kardeş itiraf ediyorum amk aslında yunanlılar bodrumu da işgal ettiler hatta bizi de kendi ordularına aldılar beyinlerimizi yıkayıp bir saattir seni kandırmaya çalışıyorum.Şu yazdıklarını herhangi bir bodrumluya söylesen sana zütüyle gülerler neyse tamam sen kazandın işgal etmişler tartışmayalım
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa bende söyledim bunları ama mal herifler okumuyo. Yani anlamıyorum zütleri ile okuyorlar resmen.
        ···
      2. 2.
        -1
        boşver panpa adamlar gözü kapalı inanıyor herşeye lan yaşıyorum diyorum yok panpa bakan söylüyor diyor... bakalım dalgamıza 2 hafta sonra mykonosa gidicem caps atarım ordan belki görünce inanırlar..
        ···
      3. 3.
        +1
        Panpa Yılmaz Özdil'e e-mail attım bakalım dönecek mi merak ediyorum. Dönerse buraya yazıcam.
        ···
      4. 4.
        0
        http://www.turkishnews.co...a-yunan-isgali-altinda-2/
        ···
      5. 5.
        -1
        panpa zaten bu yaygarayı başlatan yılmaz özdil ne diyeceğini az çok tahmin edebiliyorum.

        @51.4 panpa sonkez söylüyorum böyle bişey olsaydı savaş çıkardı çünkü %100 savaş sebebidir ki kardak olayını okursan az kalsın yunanıllarla savaşa giriyorduk amerika araya girdi yunanlıların da altına sıçmasından ötürü durum çözüldü. Böyle bişeyi göze alamazlar.
        ···
      6. diğerleri 3
    5. diğerleri 2
   tümünü göster