1. 1.
    +44 -5
    inci sözlük bu mu beyler?2 polis şehit olmuş üstüne saldırıyı pkk üstlenmiş sözlüğe giriyorum iki dertleşelim diye ne görüyorum

    "ferre içermeyen boşalmalık capsler"
    "nickinize göre nasıl öleceğinizi tahmin"
    "çok sağlam hentai çizgi film... "
    "nickinize göre en fazla kaç gün cenabet... "

    olm bu ne ya.Ulan tamam insanda şehvet vardır nefis vardır ama kontrol etmeyi de bilin mk irade denen bir şey var azıcık adam olun bırakın şu illeti. Yani beyler sözlük bu hale gelecekse söyleyin ben birdaha uğramayayım ya resmen abazalara basmış sözlüğü azıcık gibinizle düşünmeyi kesinde beyninizi kullanın.

    "Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi'nde 2 polisin şehit edildiği saldırıyı PKK'nın silahlı kanadı HPG üstlendi. Örgüt, iki polisi, Suruç saldırısına misilleme olarak öldürdüklerini duyurdu."

    Adam açık açık polisi şehit ettim diyor üstleniyor olm.Bir de misilleme diyor o iki polisin ne alakası varsa saldırıyla. Kendi canlı bombalarını överken bir anda canlı bomba saldırısına uğramak iyi koymuş anlaşılan.Bu köpekler çözüm süreci ile tepemize çıkmış kendilerini saklamıyorlar hatta resmen kin kusuyorlar. Protestolarında falan apo posterleri ve pkk paçavraları ile geziyorlar polis sadece izliyor o da yetmiyor bu şerefsizler asker şehit ediyorlar o da yetmiyor polis şehit ediyor. Farketmiyor musunuz beyler çok şımardılar nasıl bu duruma geldiğimiz çok açık o konuya girmek bile istemiyorum.Ama resmen tek taraflı ateşkes bu.Bu köpekler eylemlerini yapıyor, paçavralarıyla,apo posterleriyle geziyor, asker öldürüyor siz hala elizabeth.

    Bu köpekler iyice azıttı, havlamaları arttı susturmak gerekir. Bakın ben asla sıradan, masum bir adama saldırmam ama bu gelipte benim vatanıma, bayrağıma,namusuma laf ederse o zaman karşı gelir saldırırım.Siz de bence biraz akıllanın.

    Edit:Ben burada terörist şerefsizlere sesleniyorum ırkçılık asla yapmam bunu da belirteyim.
    ···
   tümünü göster