/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    0
    Lazlar Rize'nin doğu kısmından itibaren Artvin'e kadar olan bölgede bulunur . Lazların Gürcistan'da Hıristiyan olanların ismi Megrel'dir .

    Vede Pontus meselesi :
    Pontus Doğu Karadeniz'de yaşayan Rumların topraklarına verilen isimdir . Ama Pontus Rumlardan çok önce Iskitlerce Anadolu'da vardı . O dönemden kalma bir kaç para mevcuttur . Ama Rumlar bu mevzudan bihaberdi
    Yani Pontuslu olmak Rum olmak değil , Türk olmaktır .

    Kürt konusunda gelince . Bende Oflu'yum ama sen iyi sallamışsın . Ulan Kürtler hep çay kırmaya gelmiyor mu ? Nasıl dükkânlarda çalışmıyorlar ? Yeri geliyor kendilerinin dükkanı var .

    KTÜ'de sizin kız bulabilmeniz zor . Kızlar güzeldir bu bölgede (Doğu taraflarına geçtikçe memeleri de büyür) ama size çok bakmazlar . Kanka olayınız sağlam olur ama

    Çömlekçi'de Rus'dan çok Gürcü var . Vede tiksinçler . Ulan neredeyse 50 yaşındasın amk kollu bacaklı plates topu gibisin . Ne diye gözümüzü bozuyorsun ? Oflulara binecem Çömlekçi'den içim kalka kalka gidiyorum .

    Olay bu yani .

    Trabzon / Of'ta yaşıyorum . Komünist'im .
    ···
    1. 1.
      0
      Beyaz derili oftaki k*rt dukkanlarinin adresini ver gidip molotof hediye edicem cay kirmaya karstan gurcistandan ve rusyadan gelenlere is veriyolar
      ···
      1. 1.
        0
        Kardeşim sağlık ocağı tarafında bir Kürt dükkanı vardı . Hem işçi veriyorlar orada hemde başka bir işte yapıyorlar tam hatırlamıyorum . Ayrıca karpuzcu vb. işler hep Kürtlerin . O manavların ürünleri gökten inmiyor değil mi ?

        Yeni nesil çocuklar hariç Kürt düşmanlığı yok . Ha sinirlenince çoğu insan Amk Kürtü der ama aynı şeyleri Amk Bayburtlu / Amk Samsunlu vb. şekilde de duyarsın .

        Bu arada Rusa Gürcüye çay kırdıranın aklından şüphe ederim . Ruslar yavaş yavaş yaparak fazladan iki ila üç gün yevmiye alırlar . Gürcüler biraz daha seridir ama sünger gibi sigara tüketirler . Onlara yetmez amk . En iyisi Kürtler . Çok seri çay kırarlar . Hepsinden seridir . Bir tek diğerlerine göre daha çok yerler ama olsun o kadar da . Onlar o kadar hızlı kırsa iyi . Şu ana kadar sadece 3 kere Rus kırmıştır bizim çayı . O da üniversite öğrencisiydi . Sevap olsun diye ona kırdırdık.
        ···
      2. 2.
        0
        trabzonluyum beyaz derili haklı arada sırada tek tük kürt var ortalıkta abartmayın amk her kürt terörist değildir
        ···
      3. 3.
        0
        Ben hic. gormedim daha bugun oftaydim entry of devlet hastanesinde girdim
        ···
      4. 4.
        0
        Valla Mikdat Sarıalioğlu Orta Okulu oralara bir uğra . Of sizin bildiğinizden çok farklı .
        ···
      5. 5.
        0
        isim soyismi ozelden yaz akraba cikariz aq
        ···
      6. 6.
        0
        Yok hacı. Isim soyisim falan vermiyorum . Birde ben değişik bir insanımdır . Of'ta benle çok az insanın işi olur . Ama hem nadir bulunan ismim hemde karakterim beni ifşa eder .

        Hem her şeyi geçtim Of'ta kaç tane Komünist var ? Mazallah bilen biri derse sıçtık amk
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster