/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +3 -1
    Yok edendim sürekli uzun mesaj atacakmışsınız yok hediye alacakmışsınız bunu yapanlara soruyorum gavat mısınız?
    1*Kızla tanıştın, numara alma olaylarını geçiyorum bi onu beceremem o yazacak başka türlü olmaz. Neyse tanıştın ve konuşmaya başladınızya, asla yalan söyleme ameleysen ameleyim de fakirsen fakirim cahilsen cahilim de.Çünkü ileride çok sıkıntı çeker onu tatmin etmek için yalan üzerine yalan kurmak zorunda kalırsın. Hani derler ya olduğun gibi görün diye; doğru.
    2*Hafif hafif ısındır kendini ona,ama ağırlığını da koy yerinde zamanında şımart.
    3*Uzun mesajmış falan bunlara girme. Ayda yılda bir içinde birikir güzel ya da kötü şeyler söylemek istersin o zaman yardır
    4*Bi kıza aranız iyi olduktan sonra en uzun cümlenin "tamam, eyvallah,halledilir" taraftarıyım ben. Hoşlandığın zaman sürekli konuşmak istersin liseli,o duyguyu da çok iyi bilirim kız cevap vevrilemeyecek bi mesaj attığında konu açmak istersin. Açma muallak açma ki 1 saat 4saat 1gün bırak seni düşünsün başını yastığa koyduğunda.
    5* Sevgili olduktan sonra kıskan, sahiplen ılık değilsin pentiden çorap al kıskanma duygun yoksa. Sıkmadan kıskan, sahiplendiğini gösterirken romantikliğe bağla başka türlü yırtamazsın.
    6*Rahatlık çok çok önemli. Burnunu karıştırma ama yanındayken eğlen kasma.Ben Ankara ağzına alışık olduğum için la lı konuşurum az da olsa yerinde söverim.
    7*** Hiçbirini okumadıysan bunu MUTLAKA OKU. Kardeşim benim,kim olursa olsun hiçbiri senden DEĞERLi DEĞiL.Devam edicem kendi hayatımdan da örnekler vericem.
    ···
   tümünü göster