/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    işte bunlar malesef hep okumuş öşek cahilliğinden. ingilizce ve kitap okumaktan bahsediyorsun. Erasmus ya da work and travel yaptın mı, turistlere rehberlik yaptın mı. kitaplığının bir fotosunu çek koy, muhtemelen 3-5 roman hayal ürünü yazılan şey vardır. spor konusunda da biraz koşu bandında takılıp biraz bosu topuyla yapılan çalışmayla gelme. her yiyeceğin kalorisini bilcen, hangi amaca gore hangi program hangi diyeti uygulayacağını bilcen. anatomi, kas, protein sentezi, yağ yakımı vs bunların ne olduğunu bilcen.

    hadi bunları geçtim. yurtdışı görmediğin o kadar belliki cahilliğinden ölmek üzeresin. hayatında kaç italyan erkekle ne kadar sure görüştün. italyan erkeği ile türk erkeğinin abazanlık oranı eşittir. onlar sadece biraz daha kibarcasını yapıyorlar. ama bir kıza yazarken aynı anda bir başkasına yazıyorlar. kaç tane öyle salak türk kız arkadaşım gönlünü kaptırdı da ondan sonra ana avrat sövdü bunlara.

    maden işkembeden sallıyorsun biraz tutarlı ol bari...
    ···
    1. 1.
      +1
      bundan sonra idolüm sensin reyiz. Caps var mı
      ···
    2. 2.
      +1
      türk usulü italyan giber gibi gibti resmen ayakta alkışladım
      ···
      1. 1.
        +1
        estağfurullah, gereksiz birine ilk ve son yazışımdı
        ···
      2. 2.
        0
        ya kardeş hayır biz kaderimize razı olmuşuz bıyıklı kıllı kızlara eyvallah çekmişiz gidip rus karıları şöyle böyle diye burda prim yapmıyoruz bunlar hala inatla yok iskandinav dölü tatlı yok italyan daşşağı 10 kilo bıktırdılar valla resmen tercüman oldun hislerime duygulandırdın
        ···
   tümünü göster