/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    araplardan sonra gelen en gereksiz ikinci ırka dönüştük. tamamen oksijen israfıyız.

    Ulan onlarca kişi parçalanarak hayatını kaybetmiş, daha kaç kişinin ölüm haberi gelecek belli değil, milletimiz acı-tatlı her olayda olduğu gibi, bu olayda da birbirine düşmeyi ve birbirlerinin ölüsüne dirisine küfürler yağdırmayı sürdürüyor.
    iğreniyorum içinde barındığım bu topluluktan. Sağcısından, solcusundan, Türkünden, Kürdünden, Alevisinden, Sünnisinden, dincisinden, ateistinden tamamından iğreniyorum. içinde ben de varım madem bu güruhun, kendimden de iğreniyorum. Ne sevinmeyi biliyoruz, ne üzülmeyi. Ne sevincimiz ortak olabiliyor, ne kederimiz. Sevinince silah sıkıp insan öldürüyoruz, üzülünce hakaretler yağdırıp gönül öldürüyoruz.
    Ülkeye piyango gibi isabet eden o yüce adam Gazi Mustafa Kemal, zamanında "Bu millet, esaret altında yaşamaktansa, yok olsun daha iyidir." demişti. Sanırım bu hale geleceğimizi düşünmemişti.

    Madem böyle bir millete evrilecektik, KEŞKE EN BAŞINDAN YOK OLSAYDIK.

    DiPNOT : Ölenlerin tamdıbına Allah rahmet eylesin. Tıpkı Ülkücü Fırat Çakıroğlu gibi. Atatürkçü Ali ismail Korkmaz gibi. Devrimci Ethem Sarısülük gibi. Uğur Mumcu gibi. Abdi ipekçi gibi. Turan Dursun gibi. Gaffar Okkan gibi. Madımak Otelinde cayır cayır yanan insanlar gibi. Elinde haksız yere tuttuğu, mazluma doğrulttuğu bir silah olmadan ölen tüm insanlara Allah rahmet eylesin...
    ···
   tümünü göster