/i/Devlet

  1. 76.
    +6
    Her zaman diyorum Kemalistim ve ülkemin durumuna acıyorum. Sadece kürtlere de değil aynı zamanda kendi milletime de acıyorum.

    Kürt'ler subay vuruyor, adliye basıyor, savcı öldürüyor ama HDP Türkiye'nin Partisi oluyor. Terörist uzantılılar ve hümanizmden, hayvanlardan, LGBTi'den bahsediyorlar. Hatta kendi köylerini basacak kadar alçalıyorlar.

    Türkler'de haklı olarak Kürtler'i uzaklaştırmak istiyorlar. Kendince haklı sebepleri var.Şunu söyliyeyim özgürlükler ülkesi, laikliğin, ekonominin başkenti olan hatta Gaylere bile hoşgörüyle bakan Amerika Birleşik Devletleri'nde El-Kaide veya IŞiD uzantılı bir parti kurulsa veya senatör olsa, Sevgi, Barış, Kardeşlik azadi lo Ortadoğu bizimdir hewaller dese onu orada bir hücreye kapatıp 2-3 gün aç, susuz bırakırlar.

    Tam kıvama geldiğinde PENTAGON'un kapısının önüne 3 metre meşe ağacından yapılmış cilalı ve yağlı kazığı dikerler onu oraya oturtup günlerce ölmesini beklerler. Buna zafer diyip Amerikan rüyasını gösterirler ona.

    Amerika, ingiltere bunu acımadan yapar. Fransa'da çarmıha gerilir böyle insanlar. Bana sorsalar bu insanlara ben de yaparım.Ama salak liderlerimiz hala demokrasi peşindeler.

    Bu patlamada ölen herkes masum değil ama hepsi de suçlu değil. Bunu göz önüne alarak gebersin köpekler demek, insanlığa, en çokta Türklüğe bir darbedir. Orada ölen suçlu insanlar umarım eğer Diğer bir yer varsa layığıyla cezalandırılırlar.

    iyi günler...
    ···
    1. 1.
      -1
      keşke herkes senin gibi olsa. ne de güzel anlatmışsın derdini işte.
      ···
   tümünü göster