/i/Videolar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -3
    Yani herşeyin başı öldürmek mi diyorsun boğmak bebekleri katletmek. beynin güzel yıkanmış.
    ···
    1. 1.
      +2
      gör diye buraya yaıyorum. Ben Türk-islam'cı yani ülkücü bir adam olarak Osmanlı ile gurur duyuyorum. Türk Devlet tarihinde aslolan devlettir, padişahlar orada abi, kardeş olarak değil devlet adamı olarak yapmak zorunda olduklarını yapmışlardır ki devlet yaşasın. Sen zannediyor musun ki onlar için kardeş öldürmek o kadar kolaydı? Yavuz Sultan Selim'in yakın arkadaşlarından birinin hatıratlarından bir alıntı vardı okuduğum bir kitapta gecelerce uyumayıp ağladığı yazılırdı kardeşlerini öldürdüğünde. Ne zaman ki taht kavgası yasadan çıkarılıp hanedanın en yaşlısı tahta geçirilmesi durumu yasalaştı o zaman tahta geçen beceriksiz, siyaset bilmeyen padişahlarımız oldu.

      Bütün Türk devletlerinde kardeş katli yaşanmıştır, çünkü biz Türklerde aslolan devlettir. Kişiler gelir geçer lakin devlet yaşar.

      ayrıca videoda yanlış, ekgib ve doğruluğu kesin olarak bilinmeyen bilgiler var. videoyu hazırlayan kimse selam söyleyin, Osmanlı'yı karalamak için yalan ve doğruluğu kesin olmayan bilgiler yayınlamasınlar.
      ···
   tümünü göster