/i/Tespit

  1. 1.
    +59 -3
    insanlar kafayı yemiş gibi, durum bu. Zaten bu duruma sinirliydim en son çıkan sanki normal hali çok güzelmiş gibi kendini çirkinleştirip sonrada normal halini gösteren video saçmalığı çıktı. Nedir lan bu? amacınız ne sizin dıbına koyduklarım.

    Ulan soma faciasında çırılçıplak soyunup vücuduna soma yazar sosyal medyada paylaşır, 3-4 kişi kafede oturup kafasına baret takar suratına kara sürer selfie yapar altına #soma yazar ne lan bu? olum normal misiniz lan siz? sıkıntınız ne amk? ne oldu da bu hale geldiniz?

    Bu dediklerimi yapanlarda özellikle 97 ve sonrası doğumlular.

    Lan düşünüyorum acaba sosyal medya ile çok ufak yaşlarda tanışıp kullanmaya başladılar da ondan mı böyle bu andavallar.

    Hepsinin dıbına koyayım, bu saçmalıkları yapan facebook, twitter, instagram manyakları hepinizin dıbına koyayım, geçmişinizi gibeyim. Açında iki satır faydalı bir şey okuyun, faydalı işler yapın, film izleyin kültürel bir şeyler yapın.

    Benim tespitim bunların hepsi ilgi görme isteği. Evet ilgi huurluğu, popüler olma çabaları. Yazık lan hepinize çok yazık.

    Merak ediyorum bu insanlar nasıl anne baba olacakta nasıl çocuklar yetiştirecek? Bunlar böyleyse bunlardan türeyecekleri düşünemiyorum.
    ···
   tümünü göster