/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
https://www.google.com.tr...t#imgrc=VhFPMGlBxY607M%3A
  1. 1.
    +13 -1
    Asla ama asla bir kız sizi değiştirmesin beyler. Size yaşadığım 1 yıllık acı dolu bir hikayeyi anlatıcam. Anlatıcam da biraz rahatlıcam kardeşlerim izninizle.1 entry giricem sonra ilginize göre bakıcam. Yazıyorum kardeşlerim.

    ---

    Olay ben lise birdeyken yani bundan 8 sene önce oldu. Diyebilirsiniz ki olum liseli bebesin aq ne acısı.Ama değil işte nasıl koyuyor. Aylardan Eylül,o zaman Facebook yeni patlak vermiş. Herkeste bir Face telaşı, Faceini alanın başarılı olduğu, milliler gibi uğurlandığı zamanlar.Bir arkadaşım vardı Murat diye. Abaza 31 cinin tekiydi güzel karı kız ondan sorulurdu. Bana dedi ki kanka başak diye bir karı var aman ne taş diye. Ulan bende merak ettim baktım dedim ee güzel karı aq falan yaptım geçtim.

    Sonra gittim dışarı amk, olay istanbulda geçiyo bu arada.Bir kaç gün takıldık öyle hep arkadaşlarla falan. Caddebostan sahile gittik bir gün. Aldık biraları içtik falan. Saçlar gitmiş amk oradaki rüzgarı bilen bilir.Üstümde en çirkin tişörtüm, altımda parmak arası terlikler. Rezaletim aq anlayacağınız. Migrosa girelim dedik, reyonlarda gezerken bi baktım Başak.Ve o an,ciddi anlamda ilk görüşte aşık oldum beyler. Efekt falan bilmezdik o zamanlar bu kız bildiğin çok güzeldi amk. Kız beni gördü, bana baktı ve iğrenir gibi bakış attı ve gitti panpalar.
    ---
    Hikaye şimdi başlıyor.Bi ilgi olursa devam edicem.
    ···
   tümünü göster