/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +3 -2
    SON BÖLÜM PART 2 FiNAL
    Odada yerde bulunan suyu alıp Mert'e atın ama sadece o ölür onun efendisi ölmez ondan izinizi kaybettirmeniz için ormanın öbür tarafına geçin ve onun suratına Ayetel Kürsi okuyun yazıyordu. Ve kapıda Mert efendimiz demişti. Benim aklıma ikisindende kurtulabileceğimiz gelmişti. Gamzeye suyu verdim Mert oyala dedim. Bi anda kapı açıldı. Mert güldü efendisiyle. Oruspu çocukları deyip direk dışarı çıktım. Gamze arkada kaldı su diye bağırdım. Suyu Mert'e dökmüş olacak ki Oruspu Çocuğunun ölüm sesi gelmişti. Efendisi arkamdan geliyordu. Ben evde gidecek yer bulamadım aramız biraz açıktı suratına doğru hızlıca duayı okurken üzerime imamın kaşar yiğeni atlamıştı. Dua yarım kaldı. Kızın suratında bi yere vuracam vuracak yer yoktu ki amk. Tam boğazımı ısıracakken Gamze üstüne atladı ben tekrar duaya başladım efendilerinin yüzüne doğru üfledim hareketsiz kalmıştı. Ve yere düştü bi anda. Arkaya Gamzeye döndüm imamın yigeninin üstündeydi.Ve bi an bir ses geldi. Evet ezan okuyordu. Mertin efendisi kıvranmaya başladı bende onun suratına Ayetel Kürsi yi tekrar okudum ve efendisi yanmaya başladı HAYIRRR diye önümüzden yok oldu. Herkes şaşkın ve normale dönmüştü.Ve polis gelmişti biz olanları anlattık ama inanmak istemediler hatta bir oç dalga bile geçti. Sonrrraaa hepimiz evlere geçtik ve gamzeden o günden sonra hiçbir haber alamadım. Taşındılar dediler bu kadar çabuk taşınmaları imkansızdı.1-2 hafta geçincede normal hayatıma geri döndüm.

    Hikaye tamamen bana aittir başımdan böyle bir olay geçmedi zaten geçseydi başıma geldi altinci sine yazardım ama kişiler ve yerler gerçekdir. Hikayeyi yazmaya başlayınca bu rüyalarımda girmeye başladı ve aslında rüyalarımla hikayeyi tamamladım.Bu hikayemi 2-3 ünlü yapım şirketiyle paylaştım ve büyük teklifler aldım.Ve bir şirkete sattım. Yani boşuna uğraşıp çalmaya çalışmayın. Sanırım 2016 da vizyona girebilir. Eğer girerse güzel mesajlar verebileceğini düşüyorum.

    Takip eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde trende 1. Popide de 1. olmuştum. Tekrardan teşekkürler.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      1.si hepsi ölecek hoca vs vs kızla bu yaşıcak dediydim mk çünkü benzerini okudum
      2.si mk çocu dalga geçiyor film çekecekler anlaştım diyor mk bunun kitabı bile çıkmaz gibtir git adamlar seni giblerine takıcaklarda filmini çekicekler
      ···
   tümünü göster