1. 26.
    +11 -6
    @1 biz patlak olmasına bişey demiyoruz. huuryla evlenmem diyenler ne düşünüyor ama dile getiremiyor biliyormusun? tam olarak şunu düşünüyoruz:

    - özellikle 22 - 23 yaşından önce türkiye gibi bi ülkede gibişmiş olan kızlar huurdur. açıklama: bak türkiye amerika gibi bi ülke değil. amerikada evler büyük araziler büyük herşey daha serbest. çocuklar daha serbest. orda okul dönemi sevdiğin(aşık olduğun değil ama bak. aşık olmak demek ergenlikteyken sadece karşı cinsin dış görünüşüne bakarak hormon ve dna yüzünden etkilenmek demek) 1 -2 kişi olur. öpüşürsün edersin. hadi serbest amerika gibi bi ülkedesindir belkide gibişirsinde. ama türkiye gibi bi yerde 2015 te okul çağında en fazla yapman gereken sevişmek. gibişirsen huursun çok büyük ihtimalle. zenginsindir uzun zamandır tanıdığın sevdiğin olgun bi ilişkin vardır ona bişey demem patlaksa. olgun ilişkilerebişey demem. ama cahilsen gibişmekten karşı cinsin dış görünüşünden başka bi tak bilmiyosan o zaman patlasanda patlamasanda umrumda olmazsın. cahil huurnun tekisindir (erkek kız fark etmez)

    - okul dönemi sonrası popüler kültür vs huurluğu özendiriyo. özellikle 20 li yaşlardaki insanları. hem abazalar. hemde popüler kültür emrediyo. okul sonrası popüler kültürün emrettiği gibi huurluk yapan patlak olsun olmasın erkek kız olsun umrumda olmaz. cahilin tekidir. olgun bi ilişkin olur. sadece dış görünüşü için değil kişiliğini zekasını kültürünü vs beğendiğin bir insanla istediğini yap. olgun bi ilişki sürdür namusu savunan insanlar bişey demez.

    - dolayısıyla namusu savunan cahil insanlar yüzünden yanlış anlaşılıyoruz. biz patlaksa huurdur değilse mükemmel bir insandır (erkek kız fark etmez) demiyoruz. olgun ilişkisi, ilişkileri olmuşsa (bununda sayısı fazla olmayacak amk... ) sorun yok. ama cahil bir insansa ciks dışında bişey bilmiyosa, kültürsüzse bilgisizse , karşı cinste baktığı şey ( karşı cinste baktığını söylediği şeyler demiyorum bak. insanların karşı cinste baktığını söylediği şeylerle baktığı şeyler farklıdır) dış görünüş se sadece o kişi maldır huurdur.

    daha önce cinsellikte içermiş olgun ilişkisi/ilişkileri olan kültürle zeki bilgili insanlara huur demeyiz yani. ama bazı cahil, ciks dışında bi tak bilmeyen , karşı cinste dı görünüşten başka bi tak bilmeyen aptallar gibişmek istiyo sürekli. ve hayat tarzlarını toplumda kabul ettirmek istiyolar. bu yüzden 7/24 sayısız erkeğin altına yatan huurlar ve bu huurları gibmeye çalışan abaza erkekler sağda solda namus bacak arasında değildir kafadadır diyip duruyo. he amk he... sen sayısız erkeğin altına yat hergün kucaktan kucağa atla ama beyninde namuslu ol...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +17
      okumadım panpa ama bilgisayar mühendisi olduğuna göre bir bildiğin vardır. bastım şukuyu
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      al işte :D ulan yazıda okuyun bilgileninin cahil olmayı diye kıçımı yırttım senin yaptığına bak :D
      ···
    3. 3.
      +1
      bilgisayar mühendisi onemli panpa oku bi zahmet
      ···
    4. 4.
      0
      panpa tamdıbını okudum 4 paragraftada aynı şeyi anlatmaya çalışmışsın anlatım yeteneğin biraz ekgib :(
      ···
      1. 1.
        +1
        çoğu insan benim kadar çok düşünmediği için mala anlatır gibi anlatıyorum ciddi konuları :d
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster