/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 126.
    +27 -42
    1. türkler en ırkçı milletlerden biridir. dolayısıyla kendilerinden başkalarının ekmeğini yemedikleri için çanağa sıçma durumu da olmuyor haliyle.
    2. farklı ülkelerin bayraklarına saygınızı her sene israil ve ermenistan bayrağı yakarak gösteriyorsunuz zaten.
    3. yenge gibiyor musunuz bilmem de, ülke sınırlarına girmiş dişi sineği bile gibmişliğiniz vardır. pippa bacca'ya kocaeli'nde bir kürt tecavüz edip öldürmüştü zaten değil mi?
    4. insan gibi yaşamadığınızı değil insan olmadığınızı göstermek için hangi katliamdan örnek vereyim amk bilemedim. sivas katliamı keser mi sizi?
    5. bölmüyoruz diyen adam kürt karşıtlığı yapıp ülkede milyonlarca yaşayan kürdü toplumdan soyutlayarak burada bile insanları ayrıştırmaya çanak tutuyor. komik misin lan sen velet?
    6. siz niye polis taşlayacaksınız ki zaten amk? hayatında devlet tarafından haksızlığa mı uğramışsın? kötü muameleye mi maruz kalmışsın? sen gezi de bile evinde oturup gibtiritaktan dizilerini izleyen bir tiptin. otoritenin istediği tam da prototip vatandaş örneği olmuşsun al ekmeğini, kır boynunu, otur aşşağı modern köle. fazla konuşma. çünkü bu ülkede konuşacak en son tipsin.
    7. komikmiş kardeş güldüm. geçiniz. ölüye de saygısı yok zütverenin.
    8. dıbınakodumun salağı halkı birbirine düşürmüyormuş. ilk 7 maddeyi oku. arada yazarken de düşünme yeteneğini kullan.
    9. çift kaşlı mısın tek kaşlı mısın bilmiyorum da buradaki birçok gerizekalı yazar gibi meslek lisesi çıkışlı en fazla asgari ücrete çalışacak aklı sıra komik olduğunu zanneden sünepe bir salağın tekisin. onu biliyorum.
    10. insan olmadığınıza 4. maddede değinmiştim. dön bir daha oku.

    bu sözlük eskiden böyle değildi, daha aklı başında adamlar vardı. şimdi ortam bu gerizekalılara kaldıysa işimiz var amk.
    ···
   tümünü göster