/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +20 -7
    onlara BAKARA SURESi 104. Ayetle ilk yanıtımı vereceğim Ey iman edenler! "râine" demeyin, "unzurna" deyin ve iyi dinleyin, kâfirler için elemli bir azap vardır. evet bunu iyice düşünün ve mantıklı düşünün inanmamaktan haksız çıkacağıma inanarak haksız çıkarım daha iyi yani ALLAH'a inanmayınca ne karin oluyor ?

    ALi iMRAN SURESi 131. Ayet Kâfirler için hazırlanmış olan ateşten sakının. siz iman etmeyenler daha bir çakmağın ateşine dayanamıyorsun peki ya güneşten daha yüce olan ateşe nasıl dayanacaksınız ?

    NiSA SURESi 151. Ayet işte onlar gerçek kâfirlerdir. Biz de kâfirlere alçaltıcı bir azab hazırlamışızdır. siz iman etmeyenler daha sinek sokmasından rahatsız oluyorsunuz peki yılan ve akrep sokmasından korkmuyor musunuz ?

    KAMER SURESi 10. Ayet Bunun üzerine Rabbine: "Ben yenik düştüm, bana yardım et!" diyerek yalvardı. siz iman etmeyenler peki ya gökdelenden aşağı atlaya bilir misiniz ? ama burada sırat köprüsünden cehenneme atlamayı göze alıyorsunuz ?

    Arkadaşlar KUR'AN'da daha çok örnek var. Ondan dolayı ALLAH ona inanan ve yalvaran kulunu af eder yol yakınken dönün ALLAH af edicidir ve bağışlayıcıdır.

    ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSiN.

    (bkz: türk nasıl var olmuştur)

    edit : hoppalaman kardeşim teşekkür ederim yanlışımı görmüş KAMER SURESi 54. ayet değil 10. ayet.

    edit : içindekiler ayet dışındakiler benim mantıklarım
    ···
   tümünü göster