/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 51.
    +2 -1
    Ayrica sozum size Turkler, sizinde aile bireyleriniz petrol kuyularinda yakilsa, cezaevlerinde surekli iskence gorse, saat 5 den sonra yanacak bir isigin olmazsa, bildigin tek dille konusunca dayak yesen, seni de Ahmet kaya gibi anlamasalar sende konusursun sende aglarsin hatta Turk irki bu durumda hungur hungur aglardi.
    Simdi de sozum size Kurtler, vatan ortak maldir ne kadar irk yasarsa o kadar dirlik olur birlik olur. Eger ki bu dirligi birligi bozacak bir hareket yaparsan sen yanlis adim atmis olursun. Vatanini savunan sucsuz bedenleri kendi topragin da oldurmek yakisi kalmaz. Irkin turk olmaya bilir ama Turkiyenin bayragini yakmak da sana yakisi kalmaz. Lutfen sahte peygambercilik yapmayin bura da. Utopyalara insanlari kandirmayin. Gecmise ve gelecege bakin ne yaptik neden yaptik bugun bu insanlar bu kadar cok konusuyor diye dusunelim
    ···
    1. 1.
      +3
      Bulgaristan göçmenlerii de aynı zulümleri yaşadı. Peki sen gördün mü hiç, terör grubu kurup masumları öldürdüğünü? Hep siz mazlumsunuz zaten dıbına koyayım, bi siz pollyannasınız.
      ···
   tümünü göster