/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    -1
    BU ENTRY DUYARSIZ MÜSLÜMANLAR iÇiNDiR, EĞER DiĞER DiNLERE SAYGINIZ VARSA ÜSTÜNÜZE ALINMAYIN.

    binimsiler Allah üzerinden müslümanlığı bize itelemeye çalışmayın. Resmen ilah'ın üzerinden prim yapıyorsun. muhafazid hakkında bir tak söylememişsin. Allah'a inanan sadece siz değilsiniz, Deistler, Hristiyanlar ve fazlası var. Kendinizi Allah'a tek inanan oldukları için ve bu yüzden cennete girecek gibi göstermeyin. Evet adam soruyu farklı sormuş haklısın. Ama diğer insanların inançlarına da saygılı ol.

    ... ve sadece müslümanlar cennete girecek gibi şeylerle de gelmeyin. "Cohonnomdo coyor coyor yonocoksonoz." IŞiD de müslüman, onlar da mı cennete gidecek? (burada IŞiD üzerinden sizleri kötü göstermiyorum, elbette diğer dinlere saygılı müslüman kardeşlerimiz de var.) Bu dünyadaki tek iyi insanlar müslümanlar değil yani, bazı müslüman(ya da öyle görünen!) kişiler bunu da savunmasın bana.

    Tekrardan söyleyeyim burada genelleme yapmıyorum, herkes diğer insanların dinine ya da inancına saygı duysun lütfen.

    Bu arada tek soruyla islamı çürüttüğünü(sanan ya da söyleyen) iddia eden adamı burada savunmuyorum. Sadece diğer dinlere yapılan ve müslümanlara yapılan baskıdan vazgeçmenizi istiyorum. iyi geceler panpalarım.
    ···
   tümünü göster