/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +17 -1
    Devam ediyorum beyler sayenizde popülerde 1. trende 2.yim.Rez alıp şukuladığınız için teşşekürler. 2 part birden atıyorum.

    Merve'nin çığlıklarıyla uyanana kadar arapça kelimeleri hızlı hızlı söylüyodu bize döndü siz öldünüz dedi gamze korkudan çığlık atmaya başladı. Furkan merveyi tokatladı kendine getirmeye çalıştı merve kendine geldi. Napıyorsun sen amk kızı diye konuştu furkan ne diyosun felan diye karşılık verdi merve söylediklerinden haberin yokmu arapça kelimeler konuşuyosun gözlerinin altı morlaştı. Merve ne konuştugunun farkında degildi.

    Herşey iyice taka sardı. Çıkmaz bir yola vardık ve Ailelerimize anlatmaya karar verdik. Bizde oldugumuz için topluca bizimkilere anlatalım dedim kabul ettiler. Akşam Annem ve Babamın gelmesini bekliyorduk. Kapı çaldı ve annem ve babam geldi. Onlara anlattık babam bi kaç gündür böyle olmanızın sebebi bu çocukmu felan dedi. evet dedik. babam tanıdık bir hoca var yarın okula gitmeyeceksiniz ailenizle görüşücem oraya zütürücegim sizi dedi tamam dedik. Gece yatarkan saat 2 de kapı çaldı ve gelen.
    ···
   tümünü göster