/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +24 -6
    mini şortlu 22-23 yaşlarında genç bir kıza yaklaştığım o an. vücudumdan ateşler çıkmasına sebep olan. bayramı adeta bana zehir eden o an. yeter artık. akıl sağlığımı yitirecek noktaya geldim. ben gariban bir adamım. pc başında 23 yaşına kadar büyümüş. oradan pek nadir kalkmış bir asosyalim. hata üniversitede bile okuldan eve gitmiş. pc'nin başına özel mini buzdolabı almış. oradan sadece 7 adım uzaklıktaki tuvalete giderek tam 2 hafta yaşamış bir insanım. asosyallerin arasında yerini her daim koruyan. toplum içinde nasıl davranacağını bilmeyen bir insanım. ben buyum evet kabul ediyorum. internet üzerinden sapyociksüel aşkların adamı olmaya çalıştım yıllarca. kimseyle buluşamadım. kendi halinde bir asosyali mini şortlu bir kızla el sıkışmaktan yanak yanağa gelmekten ,rezil olma düşüncesinden daha kötü eden bir şey var mıdır ? elbette yoktur.

    bırakın beni kardeşim. böcek savaşı falan izlerim, ayıların kış uykusuna dair bir belgesel izlerim ya da amk dişi aslanlar avlanıyor erkek aslanlar yiyor diye sinirlerim ya da m.ö zibilyon yılında ne olmuş la düşünürüm. internette bir kaç kavgaya karışır sigaramı içer , biramı açarım.

    niye yanımda mini şortla dolaşıp kafamı karıştırıyorsunuz. beni üzüyorsunuz amk. niye dünyada 6 milyar insan varken. o müthiş kadın anatomisini bir kez koklayamıyorum diye düşünürüyorsunuz. yeterin be. zaten ateistim amk ne bayramı. ben siz gibi olamam siz de beni anlayamazsınız

    beni rahat bırakın mini şortlu yeğenler, mavi gözlü çıtır kızlar, ince belli komşu kızları... isteyeceğiniz tuzun da kutlayacağınız bayramın da dıbınakoyüm.
    ···
   tümünü göster